Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΕΣΠΑ (επανα) "ΣΩΖΕΙ" ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΙΤΕΑΣ - δίκτυο υδρεύσεως

               (υπό βροχή)        
                            Ιτέα 5 Ιανουαρίου 2018        
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου «Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Ιτέας» 

προϋπολογισμού 

896.339,84 ευρώ

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» εντάχθηκε από τη Δημοτική Αρχή το έργο «Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Ιτέας» προϋπολογισμού 896.339,84 ευρώ.
Το έργο αφορά την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων του δικτύου της Ιτέας, ένα σημαντικό έργο για την υγεία των πολιτών της πόλης.
Η πρόταση του δήμου πήρε πολύ καλή βαθμολογία σε σύνολο 120 προτάσεων που υποβλήθηκαν στην αντίστοιχη πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Εκ του Δήμου Δελφών


1 σχόλιο:

  1. Πρόκειται για το ιδιο έργο το οποίο είχε πάρει προέγκριση ΕΣΠΑ το 2010 (πρώην καποδιστριακό Δήμο Ιτέας) και οριστική έγκριση τον Ιουνιο 2011 . Εκτοτε με αποκλειστική ευθυνη των διοικήσεων του Δήμου έως σήμερα (με απίστευτες παλινωδίες - ανεφάρμοστες μελετες - ατυχείς δημοπρασίες κλπ) καθυστέρησε δεν εκτελέστηκε έγκαιρα βάσει του χρονοδιαγράματος ΕΣΠΑ και φυσικά ααπεντάχθηκε από το ΕΣΠΑ 2007 - 2013 . Επανεντάσετε στο νέο ΕΣΠΑ 2014 -2020 . Ο δήμος Δελφών και η διοίκηση του θα έπρεπε να ζητησουν ταπεινά συγνωμη για τις αστοχίες ετών και την καθυστερηση στην εκτέλεση του έργου αντι να υπερηφανευονται οτι δηθεν ένταξαν το έργο !!!!

    Γ. ΔΡΑΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή