Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ. ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ

"Γαλαξείδι εν Αυλίδι;...”

       Με πρωτοβουλία της Λιμενικής Επιτροπής του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γαλαξειδίου, εσυντάχθη ένα ψήφισμα στις 13 Οκτωβρίου 2017, εντός του οποίου αποτυπώνεται η θέληση και η αγωνία όλων των Γαλαξειδιωτών, για την τύχη και την διατήρηση στην κοινότητα, του εκεί νεοϊδρυθέντος και από 4ετίας λειτουργούντος Λιμενικού Ταμείου. Το ψήφισμα υπογράφουν, αναδεικνύοντας την σπουδαιότητα της υπάρξεως του Λιμενικού Ταμείου στην πόλη, όλοι οι εκ Γαλαξειδίου αυτοδιοικητικοί, οι Σύλλογοι της κοινότητος και πλήθος κατοίκων.
Και η επικαιροποίηση του ψηφίσματος (το οποίο ήδη έχει σταλεί σε όσους έχουν λόγο για το θέμα), μέσω αυτής της ανακοινώσεως γίνεται, διότι από την ημερομηνία εκδόσεως και αποστολής του, δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από κάποιον “αρμόδιο”.

   Βεβαίως, οι άνθρωποι στο Γαλαξείδι έχουν αντιληφθεί, ότι η καλοκαιρινή “οπερέτα” του Δημάρχου, με τις εν κρυπτώ ενέργειές του για την υπόθεση της συνυπάρξεως 2 Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων στον Δήμο Δελφών, έγιναν για την δημιουργία εντυπώσεων προς ψηφοφόρους και ότι δεν θα πρέπει να εφησυχάσουν με απλές προφορικές υποσχέσεις, από όπου και εάν εδόθησαν.
   Εξ άλλου, ο Υπουργός Εσωτερικών, σύντομα θα ευρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή μας. Τώρα, το ποιός θα ορίσει την συνάντηση, είναι ζητούμενο.

Η ανακοίνωση και το ψήφισμα (χωρίς τις υπογραφές των κατοίκων)


*****************************************

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν 20 μέρες από την έκδοση ψηφίσματος για την διατήρηση του Δ.Λ.Τ. Γαλαξιδίου στο Γαλαξίδι και την αποστολή αυτού στους αρμόδιους φορείς, δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση για τυχόν δικές τους ενέργειες ούτε και για την επικείμενη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών.


Η Πρόεδρος
Δ.Λ.Τ.ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΡΑΔΗΜΑ

***********************************
Το ψήφισμα



Ακολουθούν υπογραφές Συλλόγων και κατοίκων του Γαλαξειδίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου