Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

                          ΑΜΦΙΣΣΑ, 28.12.2016
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 115/2016
ΘΕΜΑ: “Ευχαριστήρια Δήμου Δελφών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο”

Ο Δήμαρχος Δελφών, ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες, την ευγνωμοσύνη μας και τα συγχαρητήριά μας προς τις Εταιρίες τροφίμων Chipita A.E., ELVISCO A.E. και ΦΑΓΕ Α.Ε. για τις χορηγίες τους προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο, που διανεμήθηκαν στους δικαιούχους όλων των Δημοτικών Ενοτήτων.

Επίσης, με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας και τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλες τις σχολικές κοινότητες Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης (μαθητές, γονείς και δασκάλους) όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Δελφών για την προσπάθειά τους να συγκεντρωθεί μεγάλη ποσότητα ειδών διατροφής, που διατέθηκε μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όλων των Δημοτικών Ενοτήτων.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους ανώνυμους συμπολίτες μας, που με το περίσευμα της αγάπης τους γεμίζουν συνεχώς το καλάθι του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο SUPER MARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ παρά τις δύσκολες συνθήκες που διάγει η χώρα μας.

Στο Δήμο Δελφών στηρίζουμε μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Προγράμματος « Βοήθεια στο Σπίτι» 500 νοικοκυριά συνανθρώπων μας ( οικογένειες και μεμονωμένα άτομα) και η προσπάθειά μας αυτή ενισχύεται κυρίως από την ανιδιοτελή προσφορά όλων των ανωνύμων συμπολιτών μας.


Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου