Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ (άρθρο)


     Ώρα Περισυλλογής

 Δημοσιεύουμε ένα άρθρο-παρέμβαση του γνωστού συμπολίτου μας κου Στέλιου Σχινά, του οποίου την κρίση δεν αμφισβητούμε.

Αντί προλόγου όμως, παραθέτουμε την συγκεκριμένη φωτογραφία,
μέρος της οποίας αναδημοσιεύει στο άρθρο του και ο κος Σχινάς.  Αυτή η ''μισο-κομμένη'' εικόνα, υποτίθεται ότι ''συγκλόνισε'' τον φερόμενον ως πολιτισμένο δυτικό κόσμο και σε μεταφορά, είναι το ίδιο το μισο-καλυμμένο δράμα της Χώρας μας, το οποίο όμως δεν συγκλονίζει πλέον κανέναν.
Παρατηρείστε τους δυο Τούρκους Φωτογράφους, σε μια ακτή της Τουρκίας, να αποθανατίζουν το άψυχο κορμάκι του Κουρδόπουλου Αϊλάν, ενώ ολίγα μέτρα πιο πέρα υπάρχουν κολυμβητές, αδιάφοροι για το συμβάν...
Όντως είναι ώρα περισυλλογής, για όλους μας.

*********************************************


6 σχόλια:

  1. Αυτό είναι το πρόβλημα του αρθογράφου. Είναι γνωστός...πολύ γνωστός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γοναστικός σε δικαστηριο να ζητά συγνώμη στον Ν.Β που τον μηνυσΕ για συκοφαντική δυσφήμιση. γελοιοςςςςςςςςς

      Διαγραφή
    2. Το πολιτικό σύστημα και το πελατειακό κράτος έχει φροντίσει να εξαγοράζει συνειδήσεις.
      Φαίνεται ότι και εσύ ανήκεις στα πληρωμένα τοξικά κοινωνικά απόβλητα της Φωκίδας, χρησιμοποιώντας την Γκεμπελική μέθοδο της παραπληροφόρησης.
      Κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία.
      Γνωρίζεις ότι ουδέποτε συνέβη αυτό.
      Αντίθετα, από επίσημο έγγραφο προκύπτει ποιος γονυπετής μου ζήτησε συγγνώμη για να αποσύρω την μήνυση εναντίον του, για συκοφαντική δυσφήμηση.
      Δέχθηκα την συγγνώμη του, μήπως και συνετιστεί.
      Ο Γκέμπελς ζει και βασιλεύει στην Φωκίδα!
      Το Επίσημο έγγραφο της γονυπετούς συγγνώμης, που ο κύριος αυτός μου ζήτησε, το στέλνω με email, στον "Επίκουρο Ιτέας" για να γνωρίζει τουλάχιστον αυτός την πραγματικότητα για τα τοξικά κοινωνικά απόβλητα του υποκόσμου της Φωκίδας, σαν και σένα, που στηρίζονται και στηρίζουν την διαπλοκή και την διαφθορά και γι αυτό κρύβουν το όνομά τους.
      Είναι γνωστό ότι τα μέλη του υποκόσμου βρίζουν ανώνυμα.
      Εάν το σάιτ κρίνει ότι πρέπει να δημοσιεύσει το έγγραφο της συγγνώμης, έχει την δική μου έγκριση, για να καταλάβουμε κάποτε, σε ποιόν τόπο ζούμε και με ποιες μεθοδεύσεις συντηρείται το σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς στην Φωκίδα.
      Τυχαία η Φωκίδα δεν βρίσκεται στην τελευταία θέση ανάπτυξης της υποανάπτυκτης και βασανισμένης χώρα μας.

      Διαγραφή
  2. τραβα τους ντε μια μηνυση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνετε μεγάλο λάθος! Το epikourositeas.blogspot.gr, αν έχει κάτι να επιδείξει από την αρχή της λειτουργίας του, είναι η μη πρόκληση του δημοσίου αισθήματος με κείμενα ''σπαραξικάρδια'' και με εικόνες ''αιματωμένες'', όποιο κι αν ήταν το θέμα τους. Εξ άλλου δεν απευθυνόμαστε δημοσιογραφικά σε πλήθη ανθρώπων και δεν επιζητούμε την με όποιες ''παρασπονδίες'' αύξηση της επισκεψιμότητος του blog. Μας είναι αδιάφορη και η ''τεχνική'' και το αποτέλεσμα. Το ''κέφι'' μας κάνουμε.
      Όσον αφορά την φωτογραφία, τις τελευταίες 5-6 ημέρες, έχει κατακλυσθεί το διαδίκτυο και όλα τα παγκόσμια ΜΜΕ με το άψυχο κορμάκι του Αϊλάν. Εσάς σας ενόχλησε το ότι δημοσιεύσαμε ολόκληρη την φωτογραφία, δηλαδή το περιβάλλον και τις συνθήκες γύρω από το άτυχο Κουρδόπουλο;... Έλεος!...
      Και μάλιστα ο παραλληλισμός μας με το δράμα της Χώρας μας, γιατί όλοι εστιάζουν επάνω στο κουφάρι της Ελλάδος και κανείς δεν ασχολείται με τους τριγύρω από αυτό, έχει να κάνει με αυτό το οποίο βιώνουμε εμείς και κανείς άλλος.
      Δεν κινούμαστε φίλε μας, με τα ήθη και τους στόχους του Σκάϊ, του Αντέννα και του Μέγκα. Πολύ μακριά από εμάς η κατηγορία σας.
      Και η μέχρι στιγμής στάση μας στο διαδίκτυο και στην ζωή, δεν επιδέχεται τέτοιου είδους σκιές.

      Διαγραφή