Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Ο ΝΕΟΣ ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΤΕΑΣ

 


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                   ΑΜΦΙΣΣΑ, 6.10.2022

Α.Δ.Τ.: 81/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησε τη λειτουργία του ο βρεφικός σταθμός στην Ιτέα

Χρ. Σεγδίτσα-Πονήρη: «Η παρούσα Δημοτική Αρχή κάνει πράξη ένα χρόνιο αίτημα της περιοχής»


Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 η λειτουργία του βρεφικού σταθμού στην Ιτέα, παρέχοντας σημαντικές υπηρεσίες στα ίδια τα παιδιά, αλλά και στις οικογένειές τους, καθώς πλέον τους δίνεται η δυνατότητα ενός πιο ορθολογικού προγραμματισμού.

Οι υποδομές με κατάλληλες συνθήκες φροντίδας, συνεπάγονται και την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών στο πλαίσιο της προσχολικής εκπαίδευσης. Ο Δήμος Δελφών, έχοντας ως στόχο τη συνεχή βελτίωση αυτών, κατάφερε να κάνει πράξη ένα χρόνιο αίτημα της περιοχής, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα στους γονείς να εργαστούν απρόσκοπτα, επιλέγοντας για τα παιδιά τους μία δομή φροντίδας υψηλής ποιότητας που θα συμβάλει στην καλύτερη δυνατή διαπαιδαγώγησή τους.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Χρυσούλα Σεγδίτσα-Πονήρη με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του βρεφικού σταθμού στην Ιτέα σημείωσε: «Ο Δήμος Δελφών σήμερα ανακοινώνει την λειτουργία μίας πολύ σημαντικής δομής για την περιοχή. Ο στόχος επετεύχθη μετά από ενέργειες των αρμόδιων Υπηρεσιών μας, όμως δεν σταματάμε εδώ, καθώς θα συνεχίζουμε έως ότου φτάσουμε στην λειτουργία και δεύτερου βρεφικού τμήματος για την Ιτέα. Το αυτονόητο που ζητούσαν οι πολίτες για σειρά ετών το κάναμε πράξη, όπως οφείλαμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου