Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

"ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΩΤΗ !...

 

Νεκρός ο “θείος Τζο” της Greek Mafia – “Γάζωσαν” τον Γιάννη Σκαφτούρο στο εξοχικό του στα Δερβενοχώρια

Τραυματίστηκε η κόρη του και δύο ακόμα άνδρες

πηγή : debater.gr

Nεκρός στο εξοχικό του στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα ο γνωστός άνθρωπος της νύχτας Γιάννης Σκαφτούρος, όταν άγνωστοι τον “γάζωσαν” με καλάσνικοφ.

Όπως έγινε γνωστό, οι τουλάχιστον τέσσερις δράστες που έφτασαν στο σημείο με μηχανές, εκτέλεσαν τον 55χρονο βαρυποινίτη στην αυλή του εξοχικού του.

Μάλιστα, από τις σφαίρες τραυματίστηκε στα πόδια και η μία του κόρη, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της, καθώς και δύο ακόμα άνδρες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, οι εκτελεστές που μιλούσαν ελληνικά εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί πως συνήθως ο 55χρονος συνήθως συνοδευόταν από μεγάλο αριθμό ανδρών για την προστασία του, ωστόσο αυτή τη φορά που είχε επισκεφθεί το σπίτι της μητέρας του για τις γιορτές του Πάσχα τα μέτρα ήταν πιο χαλαρά.

Λόγω της ημέρας και της τοποθεσίας, ο ίδιος και η προστασία του δεν περίμεναν να γίνει δολοφονική επίθεση σε βάρος του τέτοια ημέρα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι εκτελεστές.

Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Σκαφτούρος

Το όνομα του Γιάννη Σκαφτούρου βρισκόταν ανάμεσα σε αυτά της ηγετικής ομάδας της Greek Mafia και ήταν γνωστός στη “νύχτα” ως “Θείος Τζο”. Ήταν δεξί χέρι του Βασίλη Στεφανάκου (είχε δολοφονηθεί το 2018 στο Χαϊδάρι) και στενός συνεργάτηςτου Παναγιώτη Βλαστού.

Είχε κατηγορηθεί για αρκετές υποθέσεις απαγωγών, ανάμεσα στις οποίες και για αυτή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, για συμβόλαια θανάτου, εκρήξεις, εκβιασμούς και άλλα σοβαρά αδικήματα.

Τον Ιούνιο του 2018, ενώ βρισκόταν φυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού, έγινε απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του. Ειδικότερα, μέλη της αλβανικής Μαφίας των φυλακών και δύο ακόμη συγκρατούμενοί του, τον είχαν μαχαιρώσει στον γλουτό.

Τον Φεβρουάριο του 2020, ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε συλληφθεί, κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Γλυφάδα. Στην κατοχή του οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα πιστόλι το οποίο κατείχε παράνομα, ασύρματο ο οποίος ήταν συντονισμένος σε συχνότητες της Ελληνικής Αστυνομίας, σφαίρες και μαχαίρι.

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σεβαστή η κάθε άποψη. Αλλά, εάν δεν είναι κόσμια, διαγράφεται.

      Διαγραφή
    2. Σεβαστή η κάθε άποψη. Αλλά, εάν δεν είναι κόσμια, διαγράφεται.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ !!! ΓΙΑΤΙ Ο ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή