Σάββατο 30 Απριλίου 2022

ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΘΕΙ (επιτέλους!) ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ (συντόμως;) Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΤΕΑΣ - Δελτίον Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                     ΑΜΦΙΣΣΑ, 30.4.2022

Α.Δ.Τ.:25/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπεγράφη η σύμβαση για την επισκευή της παιδικής χαράς στην Ιτέα

Γ. Τσατσαρώνης: «Μία εστία χαράς και παιχνιδιού με συνθήκες ασφάλειας»

Υπεγράφη από το Δήμο Δελφών η σύμβαση για την προμήθεια οργάνων και την επισκευή της παιδικής χαράς στην Ιτέα, η οποία με την ολοκλήρωση των εργασιών θα πληροί το σύνολο των κανόνων ασφαλείας, ενώ ταυτόχρονα θα δύναται να πιστοποιηθεί και να αποδοθεί προς χρήση σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Η εν λόγω παιδική χαρά παραχωρήθηκε στο Δήμο Δελφών από το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας και όπως υπήρξε δέσμευση προχωρά η επισκευή της από ίδιους πόρους του Δήμου. Το έργο είναι προϋπολογισμού των 33.046,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σύμβαση ο εξοπλισμός που θα τοποθετηθεί περιλαμβάνει:

1. Μεταλλικό πύργο με τσουλήθρα

2. Κούνια μεταλλική τετραθέσια μικτή.

3. Παιχνίδια ελατηρίου

4. Μεταλλικές διθέσιες τραμπάλες

5. Τραμπάλα μεταλλική για ΑμεΑ .

6. Παιχνίδι με τούνελ και διαδραστικό πάνελ.

7. Δάπεδο ασφαλείας σε όλη την επιφάνεια του χώρου

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ιτέας, κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, σε δήλωσή του για το έργο σημειώνει: «Γνωρίζοντας τις δυσκολίες αλλά και το κόστος που απαιτείται να καλύψουμε για την επισκευή και πιστοποίηση των παιδικών χαρών, ώστε να λειτουργούν νόμιμα, προγραμματίσαμε μία σειρά έργων ώστε σταδιακά και βάσει των διαθέσιμων πόρων να μπορέσουμε να κάνουμε παρεμβάσεις στις περισσότερες δυνατές σε κάθε σημείο του Δήμου. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η παιδική χαρά της Ιτέας σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποδοθεί προς χρήση σε συνθήκες ασφάλειας, αποτελώντας εστία χαρά και παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου