Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

ΙΤΕΑ, ΤΟ ΠΑΡΕΡΓΟ!..

 "Αδιαφορίας και Σκασίλας γωνία"

Λεωφόρος Άστιγγος - Πλατεία Ηρώων
(φωτογραφίες Τετάρτη 13 Απριλίου 2022)

  Εκτεθειμένο σε κοινή θέα, σε καιρικές συνθήκες και ευκολο-πλησίαστο, είναι το εσωτερικό του μικρού μεταλλικού κιβωτίου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, στο βόρειο πεζοδρόμιο της Πλατείας Ηρώων στην Ιτέα. Εκεί, μερικά μέτρα μακριά από τις λιγοστές κούνιες κι απ' το μαρμάρινο μνημείο, αυτή η μικρή εν δυνάμει εστία προκλήσεως ατυχήματος, "καμαρώνει" για την ...ελευθερία της, δεσπόζοντας ανενόχλητη εκείνου του χώρου και μη ...ενοχλώντας με την "γύμνια" της, την οποιαδήποτε τοπική μας αρχή ή υπηρεσία. Και αυτό, συμβαίνει, δηλαδή υπάρχει, εδώ και αρκετές ημέρες.
   Εκτός από την πρόκληση βραχυκυκλώματος και πυρκαϊάς, η εν θέματι κατασκευή (!...), εγκυμονεί και τον κίνδυνο ατυχήματος (απευχόμαστε και δυστυχήματος) καθώς επίσης και δολιοφθοράς ή "σπασίματος πλάκας" από κάποιον/κάποιους ...υπεύθυνο κάτοικο.  Ακόμη και ως τιμωριτικό παραδειγματισμό "αγανακτησμένου" προς την Δημοτική Αρχή, για την εγκατάλειψη της Ιτέας.
   Μερικά μέτρα δυτικότερα και επί του ιδίου πεζοδρομίου, υπάρχει και άλλο ένα μεταλλικό κιβώτιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, με την πρόσβαση (θύρα) προς το εσωτερικό του να μην είναι ασφαλισμένη, αλλά όμως ακόμη στην θέση της και ευκόλως ανοιγόμενη.  Ενώ στο σημείο υπάρχουν και 2-3 κούνιες, δίκην παιδικής χαράς...
Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές.
Βοήθειά μας!...



5 σχόλια:

  1. Δάκρυα και μόνο δάκρυα για την εγκαταλειμμένη ΙΤΕΑ από τους διακοσμητικούς δήθεν υπεύθυνους.
    Ότι και να γράψεις, ότι και να δείξεις αυτοί στον κόσμο τους.
    Ασχολούνται με την κατασκευή κινηματογράφου στο πρώην Δημαρχείο.
    Αυτό και αν είναι έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κατάσταση είναι χειρότερη στον μώλο της Ιτέας.Αυτό συμβαίνει όταν υπάρχουν χρήματα μόνο για βεγγαλικά, φρου φρου και αρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι έτσι 4 μνήνες... και οι από πάνω ?! άντε να μη πω τίποτε μέρες που είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εισαγγελεας? δεν υπαρχει? στειλτο του ΕΠΙΚΟΥΡΕ!! και οχι μονο διαπιστωσεις ...επιτελους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΛΑΡ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΦΑΝΤΟΜΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή