Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΔΙΧΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Κάποιος θέλησε να "απαντήσει" σε δημοσίευμά μας, χωρίς όμως να υπογράψει το παρακάτω κείμενο, το οποίο μας απεστάλη, ούτε βεβαίως να δώσει αριθμό πρωτοκόλλου από τα εξερχόμενα του Δήμου Δελφών.  Απλά εχρησιμοποίησε το e-mail του Δημάρχου. Ωσάν να περνούσε έξω από το γραφείον του Δημάρχου, να είδε την πόρτα ανοικτή και να εισήλθε εντός του.

Να σημειώσουμε και πάλιν όπως είναι και γνωστό, ότι όλα τα δημοσιευμένα άρθρα στο blog, είναι ενυπόγραφα.

Τελικά, σε τι απάντησε ...ο θιγής;  Απολαύστε την συντεταγμένη(!..) απάντηση :

******************************************

Άμφισσα 22.9.21

Απάντηση στο από 21.9.21 δημοσίευμα του Επίκουρου Ιτέας


Σε απάντηση του σημερινού ανυπόγραφου άρθρου σας, με τον ευφάνταστο τίτλο «Η ΒΑΡΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΩΝΑ "ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ" ΤΟΝ ΑΣΤΙΓΓΑ...» σας γνωρίζουμε ότι η διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων προς τιμή της επετείου της ναυμαχίας της Αγκάλης, πολεμικού γεγονότος εξόχως σημαντικού για τη συμπερίληψη της περιοχής μας στο νέο ελληνικό κράτος, είναι αποκλειστική ευθύνη της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, βάσει ΦΕΚ.

Ο Δήμος μας ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας από το περυσινό έτος για την αρμοδιότητά του και την θέλησή μας να αναλάβουμε το κομμάτι της διοργάνωσης, το οποίο προτίμησε να κρατήσει. Άλλωστε είχαμε εγκαίρως και σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Ενότητα, ήδη εδώ και πολλούς μήνες- όπως κάθε χρόνο - προσκαλέσει τη μπάντα του πολεμικού ναυτικού για να λαμπρύνει τις εορταστικές εκδηλώσεις, μόνο που στις ημέρες μας, λόγω των συνθηκών της πανδημίας, η θετική απάντηση ήλθε μόλις σήμερα, δεδομένου του ότι το συγκεκριμένο σχήμα μετακινείται εφόσον το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες της περιοχής.

Σχετικά με τις ιδέες των φορέων και των συλλόγων που κατατέθηκαν στη συνάντηση που έγινε λίγες εβδομάδες πριν, πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι εξαιρετικές, τις στηρίζουμε έμπρακτα στο μέτρο του εφικτού (έχουν κόστος 50.000 € περίπου), χρίζουν όμως ανάλογης προετοιμασίας και θέλουν σίγουρα περισσότερο χρόνο.

Αναφορικά με το ‘κλίμα’ που προσπαθούν ανεπιτυχώς κάποιοι να δημιουργήσουν με διχαστικές εκφράσεις και ανάλογους ‘τίτλους’ , δεν θα μας βρουν αρωγούς, ούτε θα ακολουθήσουμε τέτοιες τακτικές, οι οποίες είναι μακρυά από μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου