Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ - στην τελική ευθεία ενάρξεως του πρωταθλήματος

Εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

  Μετά από την κατάρτιση από την Ε.Π.Ο. των 8 (οκτώ) Ομίλων της Γ' Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2018 - 2019, η ομάδα της πόλεώς μας, ο "ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ",  θα αγωνίζεται στον 4ον Όμιλο, του οποίου οι 14 (δέκα τέσσερις) ομάδες είναι :


1.   Πιερικός
2.   Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
3.   Νίκη Βόλου
4.   Αστέρας Ιτέας
5.   Γ.Σ. Αλμυρού
6.   Ολυμπιακός Βόλου
7.   Α.Ο. Σελλάνων
8.   Οικονόμος Τσαριτσάνης
9.   Α.Σ. Μετέωρα
10. Θησέας Αγριάς
11. Αναγέννηση Καρδίτσας
12. Απόλλων Μακρυχωρίου
13. Φωκικός
14. Α.Ο. Στυλίδας

  Όπως γίνεται αντιληπτό, σε αυτόν τον Όμιλο υπάρχουν ιστορικές ομάδες, με προϊστορία και περγαμηνές στις μεγάλες κατηγορίες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.  Το οποίον σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός για την διάκριση (και την επιβίωση) στον Όμιλο, θα είναι εξουθενωτικός και σε όλα τα επίπεδα (Διοικητικό, Οικονομικό και Αθλητικό), γεγονός πρωτόγνωρο για την ομάδα μας.
  Την προσεχή Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 στις 15:00', θα πραγματοποιηθεί στα  γραφεία της Ε.Π.Ο. στον Γουδή, η κλήρωση των αγώνων (συναντήσεις και ημερομηνίες), ενώ η πρώτη αγωνιστική έχει μετατεθεί (από 23 Σεπτεμβρίου), για την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Καλή Επιτυχία στην ομάδα μας!
Καλή δύναμη στον Αστέρα μας!

1 σχόλιο:

  1. Καλή τύχη στον Αστέρα! Εύχομαι να μην υπάρξει αντιπαλότητα στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με το Φωκικό και να κερδίσει ο καλύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή