Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

Άμφισσα, 2-9-2018

Στο πλαίσιο της δράσης «Μια νέα αρχή για τον πρωτογενή τομέα», η ΝΟΔΕ Φωκίδας, ύστερά από την αντίστοιχη επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο στη Δωρίδα, διοργάνωσε περιοδεία στελεχών της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, στην Πολύδροσο το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018.
Προσήλθαν ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας και ο Συντονιστής της Ομάδας Εργασίας για τον Πρωτογενή Τομέα, κ. Δημήτρης Μελάς και ο Διευθυντής της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων κ. Βασίλης Χριστοδουλάκης, που επισκέφθηκαν το οινοποιείο Αργυρίου, το εργοστάσιο επεξεργασίας καπνού του Αθανασίου Κουτσομπού, την κτηνοτροφική μονάδα αδελφών Θάνου και τις Καλλιέργειες Αδαμάκου. Εκ μέρους της ΝΟΔΕ Φωκίδας τους συνόδευσαν ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Τζήμας, ο υπεύθυνος αγροτικού κ. Θανάσης Αδαμάκος, ο υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας κ. Βαγγέλης Κούσουλας, που σήκωσε το βάρος της διοργάνωσης,o κ. Σαμουήλ Νεκτάριος, το μέλος του Δ.Σ. κ. Ανάργυρος Ταλαμάγκας και πλήθος στελεχών. Παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, κ. Σπύρος Κωσταράς, ο Πρόεδρος Πολυδρόσου κ Αργύρης Μουλαράς και η πρώην Βουλευτής κ. Ασπασία Μανδρέκα.
Το κλιμάκιο συζήτησε με τους αγρότες και παραγωγούς, ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου και παράλληλα τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τον Αγροτικό Τομέα προβλέπονται μεταξύ άλλων μειώσεις φόρων για τις αγροτικές ενώσεις, απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών αδειοδότησης, δραστική μείωση του εισαγωγικού συντελεστή στο φόρο εισοδήματος, κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί.
Η ΝΟΔΕ Φωκίδας ευχαριστεί θερμά τους κκ. Νίκο Αργυρίου, Θανάση Κουτσουμπό, Στάθη Θάνο, και την ταβέρνα Καλλιμάνη για τη συμβολή τους στη διοργάνωση της δράσης.

Για τη ΝΟΔΕ Φωκίδας

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γραμματέας

          Δημήτρης Τζήμας                          Νίκος Κουλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου