Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

"6ον Φθινοπωρινό Ράλλυ MyKteo"

  Έκλεισε σήμερα το διήμερο των αγωνιστικών δράσεων της διοργανώσεως  "6ον Φθινοπωρινό Ράλλυ MyKteo", του οποίου η βάση (ανασυγκρότηση), η αφετηρία και ο τερματισμός, ήταν στην Ιτέα.
   Πλήθος κινητών συνεργείων είχαν καταλάβει από εχθές μεγάλο μέρος της Μαρίνας, με τους μηχανικούς, τους οδηγούς και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, να δίνουν έναν άλλον, καλοδεχούμενον, πολύχρωμο και θορυβώδη ρυθμό στο παραλιακό μέτωπο της πόλεως.

  Ο τεχνικός έλεγχος των 32 αγωνιστικών αυτοκινήτων, έγινε το Σάββατο 22-9-2018 στις εγκαταστάσεις του (και χορηγού)  "MyKteo" στην Άμφισσα.  Ενώ διοργανωτής του αγώνα ήταν η Α.Σ.Μ.Α. (Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού).

  Ηλιόλουστη η σημερινή ημέρα και τα αυτοκίνητα αναχωρούσαν εκ περιτροπής από ενωρίς το πρωΐ, για τις δυο ιστορικές και μοναδικές τοποθεσίες για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, όπου και οι διεθνώς γνωστές ειδικές διαδρομές από το Ράλλυ Ακρόπολις,  "Βωξίτες" και "Καρούτες". Το δε αγωνιστικό μέρος περιελάμβανε 6 (έξι) περάσματα από αυτές τις διαδρομές.

  Αργά το μεσημέρι και μετά από τον τερματισμό όλων των αυτοκινήτων, έγιναν στην ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση εξέδρα στον μώλο, οι απονομές στους νικητές οδηγούς ανά κατηγορία, φθάνοντας έτσι στο τέλος μιας εξαιρετικά όμορφης διοργανώσεως αγώνων αυτοκινήτου, της οποίας η ωφέλεια (οικονομική πρωτίστως) για την πόλη μας, ήταν ευπρόσδεκτη.

Οι φωτογραφίες είναι από τον έλεγχο κατά την επιστροφή των αυτοκινήτων στην Μαρίνα Ιτέας, μετά από τον τερματισμό, του πρώτου σκέλους των ειδικών διαδρομών. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου