Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΙΤΕΑ : ΕΥΚΑΛΥΠΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΠΙΝΑΚΙΔΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

Ανέβλεψεν!... (η πινακίδα)
(φωτογραφίες Μίμης Κουτρολίκος 28-6-2018)
   Αντέδρασε τελικά η Π.Ε. Φωκίδος και κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών της, ασχολήθηκε με την κουρά των χαμηλοτέρων κλώνων των ευκαλύπτων, στην βόρεια είσοδο της πόλεως.  Είχαμε από ημερών επισημάνει το γεγονός της "εξαφανίσεως" της μεγάλης πινακίδος, της προειδοποιούσης τους εποχούμενους για την επικείμενη διασταύρωση εισόδου στην Ιτέα και την κατεύθυνση προς Γαλαξείδι, από τους χαμηλούς κλώνους, των γύρωθέν της ευκαλύπτων.



Η ίδια τοποθεσία προ ολίγων ημερών
  
  Με τις ανάλογες  ..."ενοχλήσεις" προς τους αρμοδίους για το θέμα, από την γνωστή εξ Ιτέας Περιφερειακή Σύμβουλο, επετεύχθη τελικά η αποκάλυψη της πινακίδος και έχουμε τρόπον τινά, την αποκατάσταση της τάξεως.  Της οδικής τάξεως βεβαίως, βεβαίως.

Ως αρωγός στην συγκεκριμένη ενέργεια της Π.Ε. Φωκίδος, προσέτρεξε και κλιμάκιο από την Υπηρεσία Καθαριότητος της Δ.Ε. Ιτέας, βοηθώντας όχι μόνον στην κουρά των ευκαλύπτων, αλλά και στην απομάκρυνση των κομμένων κλώνων, στην τακτοποίηση αλλά και στην καθαριότητα του χώρου.  Και όπως είναι εμφανές στις φωτογραφίες μας, κυριολεκτικά "πάστρεψαν" τον ενδιάμεσο χώρο κατά μήκος της δυτικής πλευράς του οδοστρώματος, ανάμεσα από τα δένδρα και τον πλακόστρωτο πεζόδρομο. Απλά, συνειδητά και άνευ εντολών.  
Από εμάς όμως, μετ' επαίνων!


1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή