Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ (από αγνώστους) ΑΕΡΟ-ΠΑΝ'Ω ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ


Η ΚΟΒ Ιτέας του ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό της Ιτέας όσους εκφράζοντας τον αντικομμουνισμό τους, κατέβασαν κι εξαφάνισαν τα πανό από τη λεωφόρο Ηρώων που καλούσαν στην πολιτική συγκέντρωση της Δευτέρας στο Κυριακοπούλειο για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα.
Μία πράξη που έρχεται σα συνέχεια ανώνυμων δημοσιευμάτων σε τοπικές ιστοσελίδες, όψιμης “περιβαλλοντικής” κι “οπτικής” ευαισθησίας, που όλως τυχαίως εκδηλώνεται μόνο στις δράσεις και παρεμβάσεις του ΚΚΕ. Στην ουσία τους ενοχλεί διαχρονικά η πολιτική δράση των κομμουνιστών, η πλατιά ενημέρωση του λαού, το κάλεσμα για αντεπίθεση κόντρα σε όσους βγάζουν λάδι την πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ που τσακίζει το λαό. Όσες προσπάθειες καταστροφής προπαγανδιστικού υλικού και να επιχειρήσουν δε θα μας φιμώσουν.
Καλούμε τους εργαζόμενους - ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τους νέους και τις νέες να απομονώσουν τέτοια αντικομμουνιστικά στοιχεία και να μετάσχουν μαζικά στην πολιτική συγκέντρωση στο Κυριακοπούλειο τη Δευτέρα, 19 Ιούνη και ώρα 19.30, με ομιλητή το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Κώστα Μπάτσικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου