Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ


Ιδανικό τελείωμα της προπονητικής σεζόν 2016-2017, σήμερα Τετάρτη 14/6, για τους μικρούς μας αθλητές και τους περήφανους γονείς τους με αποκορύφωμα το event των μεταξύ τους μπασκετικών μονομαχιών, αλλά και την βράβευση που ακολούθησε!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!   Ιδανικό τελείωμα της προπονητικής σεζόν 2016-2017, είχαμε σήμερα Τετάρτη 14/6/2017, για τους μικρούς μας αθλητές και τους περήφανους γονείς τους με αποκορύφωμα το event των μεταξύ τους μπασκετικών μονομαχιών, αλλά και την βράβευση που ακολούθησε!!   Με πολύ κέφι, χαρά και διάθεση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη,  ένα…

Έχοντας ως πρωταγωνιστές  - στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας - πατεράδες, μητέρες και παιδιά, προπονητές και στελέχη του Γ.Σ. Ιτέας,  πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα μπασκετικές αναμετρήσεις, αρχικά ανάμεσα στους πατεράδες και τα αγόρια τους, στη συνέχεια αγωνίστηκαν οι μητέρες με αντιπάλους τα κορίτσια τους και στο τέλος η...απόλυτη αναμέτρηση με το τμήμα των μικρών αγοριών του Γ.Σ. Ιτέας να αναμετράται με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα των κοριτσιών του Γυμναστικού Συλλόγου, που ως γνωστόν ξεκίνησε την λειτουργία του πέρυσι για πρώτη φορά με την προπονητική καθοδήγηση του Νάσου Ντινόπουλου και της Έφης Βορριά.


Με τον αεικίνητο κόουτς Χρήστο Μωραΐτη στον πάγκο των μικρών αγοριών - αλλά και ως παίχτη στην ομάδα των μπαμπάδων -  και τον Ντινόπουλο να διατητεύει με...απόλυτη διαφάνεια (!!) τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν, όλες οι αναμετρήσεις είχαν εναλλαγές στο σκορ, εντυπωσιακές φάσεις, τρομερές ασίστ από μικρούς και μεγάλους, απίστευτα τρίποντα...εκεί που δεν το περίμενες...και φυσικά ταχύτατες αντεπιθέσεις  και  κλεψίματα της μπάλας από τους λιλιπούτειους παίχτες μας που σάρωσαν στην κυριολεξία το γήπεδο μην...αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους γονείς τους! Στο τέλος φυσικά, μείνανε όλοι ευχαριστημένοι ανεξαρτήτως αποτελέσματος! Τι καλύτερο για τους μικρούς μας παίχτες που είδαν και απόλαυσαν τους γονείς τους να αγωνίζονται μαζί τους!

Ήταν, πραγματικά, ένα τέλειο event που είχε και ένα αντίστοιχα εντυπωσιακό τελείωμα με φωτογραφήσεις και βράβευση των μικρών μας αθλητών από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Νίκο Κουτρόγιαννο που απένειμε μετάλλια στους λιλιπούτειους παίχτες και παίχτριες του Γ.Σ. Ιτέας!  Ένα μεγάλο μπράβο στον Χρ. Μωραΐτη, τους συνεργάτες του, αλλά και τους γονείς των μικρών αθλητών, για την διοργάνωση του σημερινού event και ευχόμαστε σε όλους και όλες τις φίλες καλό καλοκαίρι και καλή επιστροφή στα γήπεδα για τους παίχτες μας με τη νέα σεζόν!
Πάντα τέτοια και του Χρόνου με Υγεία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου