Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

"ΑΔΕΙΑΣΜΑ" ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ.Ε.ΙΤΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!..(ανακοίνωση του ιδίου για το Α.Τ. Ιτέας)

Αποτέλεσμα εικόνας για ran tan plan

                 Μόνος του;...

    Ο Δήμαρχός μας, ο Δήμαρχος του Δήμου Δελφών δηλαδή, στον οποίον υπάγεται και η Ιτέα (πρώην Δήμος) και το Γαλαξείδι (πρώην Δήμος) και η Δεσφίνα (πρώην Δήμος) και οι Δελφοί (επίσης πρώην Δήμος), εθεώρησε σκόπιμο (και πρέπον:) να μας διαφωτίσει όλους, ότι, τα γεγονότα και η δημοσιότητα των τελευταίων 2 (δύο) ημερών, αναφορικά με το “ξεπάστρεμα” του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, ήταν μια ασήμαντη “στρακαστρούκα”, η οποία οφείλεται “αποκλειστικά και μόνον στην αγωνία για την στελέχωση των αστυνομικών δομών στην περιοχή μας”... 

Ναι, ήταν μια παρόρμηση όλων μας, αλλά δεν το είχαμε καταλάβει!... Και όλοι μας εδώ στην Ιτέα, είχαμε πάθει παράκρουση και είχαμε αντιληφθεί λάθος τα όσα περιέγραφε η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ιτέας, οι συνδικαλιστές αστυνομικοί και οι πληροφορίες μας για την επικείμενη “σφαγή” του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας.

   Για αυτό και ο σοφός Δήμαρχός μας, ανέλαβε με μια προσωπική γραπτή, ανορθόγραφη, ασύντακτη και ασυνάρτητη ανακοίνωσή του, να μας διαφωτίσει για το λάθος μας και να μας υποδείξει ακόμη και το πως θα πρέπει να αισθανόμαστε.
   
   Βεβαίως, προκειμένου να φθάσει σε αυτό το σημείο της δημοσίας του, πως να την περιγράψουμε..., της δημοσίας του “υφέσεως” θα λέγαμε, αν και εδώ ταιριάζει ο τίτλος μιας παλαιάς “μελό” ελληνικής ταινίας ο οποίος ήταν “Θεέ μου, πόσο χαμηλά έπεσα”, θα έπρεπε να υπάρχει λόγος σοβαρός και όχι τα αναφερόμενα φληναφήματα του τύπου “υψηλό αίσθημα ευθύνης” καθώς και “αδιάλειπτη συνεργασία”.
Φαντάζεται ο Δήμαρχος, ότι έγινε πιστευτός από τους αναγνώστες της παρακάτω αναδημοσιευόμενης ανακοινώσεώς του και ότι με αυτόν τον τρόπο, “έβαλε τα πράματα” στην θέση τους;

Πάντως, κατά την άποψή μας, θα πρέπει να έχει πολύ σοβαρούς λόγους ο άνθρωπος, για να φθάσει στο σημείο να  αδειάσει”  δημοσίως την αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Ιτέας!..

Πρέπει να έχει πάρα πολύ σοβαρούς λόγους...
Καληνύκτα αγαπημένη μου Ιτέα.
υ.γ. : Η συγκέντρωση υπογραφών από κατοίκους της Ιτέας για το εχθεσινό ψήφισμα, συνεχίζεται κανονικά Δήμαρχε. Τι λέτε, να τις σταματήσουμε;...

***************************************************
Δήμος Δελφών
Γραφείο Τύπου
Άμφισσα, 1 Ιουνίου 2017
Στα τρία σχεδόν χρόνια της μέχρι σήμερα θητείας της οι σχέσεις της δημοτικής Αρχής με την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας χαρακτηρίζονται από διάθεση και κλίμα άριστης συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης της σημαντικής αποστολής και του δύσκολου έργου που έχουν να φέρουν σε πέρας και οι δύο σημαντικοί αυτοί θεσμοί για την πρόοδο και την ασφάλεια του τόπου και των κατοίκων του. Αυτό, άλλωστε, είναι κάτι που ο Δήμος Δελφών το έχει αναγάγει στην κορυφή των προτεραιοτήτων του και το έχει αποδείξει όχι λίγες φορές έως σήμερα πρωτοστατώντας σε κάθε κινητοποίηση που απειλούσε την αποψίλωση των δομών αστυνόμευσης στην περιοχή, πάντα με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σε στενή και αδιάλειπτη συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας, τους αξιωματικούς, ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ. Ρούμελη και τον Υποδιευθυντή κ. Σταματέλο, και τους αστυνομικούς υπαλλήλους που την επανδρώνουν.
Τυχόν στιγμιαίες εντάσεις που ανθρώπινα προκύπτουν και που μπορεί να φάνηκαν προς στιγμή ότι αμφισβητούν αυτή τη στέρεη σχέση εμπιστοσύνης και συναντίληψης, και που οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στην αγωνία για τη στελέχωση των αστυνομικών δομών στην περιοχή μας, και σε καμία περίπτωση, πάντως, σε κακές προθέσεις ή οτιδήποτε άλλο, δεν είναι ικανές ούτε στο ελάχιστο να αμφισβητήσουν το πνεύμα αγαστής συνεργασίας που χαρακτηρίζει το Δήμο Δελφών και τη δημοτική Αρχή με την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας.
Ο Δήμαρχος Δελφών
Αθανάσιος Ηλ. Παναγιωτόπουλος


3 σχόλια:

  1. Καταγειται το εξεταστικο κεντρο το σταματα ο βουλευτης καταργειται το τμημα το σταματαει ο βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ και οι δυο μηπως μας δουλευουν Δημητρακη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρια εχει μεγαλη επαρση. Μονο κακο μπορει να κανει. Τα λαθη της ειναι απανωτα. Διελυσε το τοπικο συμβουλιο της Ιτεας, κανει κακο στη Πολη μας, δεν τα ηξερε αυτα ο Δημαρχος? Και βεβαια τα ηξερε. Οτι σπερνεις θεριζεις κυριε Δημαρχε. Αμεσα την παραιτηση της,αν υπαρχει φιλοτιμο βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί; Νομίζεις ότι ο Δήμαρχος είναι καλύτερος της αντιδημάρχου του;

      Διαγραφή