Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΙΝ/ΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΗΣ : ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΑΣ


 αποχαιρετά την επιτυχημένη θερινή σεζόν με δύο πολυαναμενόμενες ταινίες που θα ικανοποιήσουν και τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους μας!

''CAFE SOCIETY''
Νέα Υόρκη, δεκαετία του ’30. Μην αντέχοντας τους καβγάδες των γονιών του, τον γκάνγκστερ αδελφό του και την οικογενειακή επιχείρηση, ο Μπόμπι Ντόρφμαν αποφασίζει να αλλάξει δραστικά τη ζωή του. Έτσι, αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στο Χόλιγουντ όπου ο πανίσχυρος ατζέντης θείος του τον προσλαμβάνει ως παιδί για όλες τις δουλειές. Ο Μπόμπι γρήγορα ερωτεύεται ένα κορίτσι, το οποίο όμως είναι δεσμευμένο. Ο Μπόμπι συμβιβάζεται με την φιλία της - ώσπου μια μέρα το κορίτσι χτυπά την πόρτα του και του λέει ότι ο φίλος της μόλις την χώρισε. Ξαφνικά, η ζωή του Μπόμπι παίρνει νέα, ιδιαίτερα ρομαντική τροπή!
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
ΔΕΥΤΕΡΑ 12/09 ΣΤΙΣ 21:15
ΤΡΙΤΗ 13/09 ΣΤΙΣ 21:15
ΤΕΤΑΡΤΗ 14/09 ΣΤΙΣ 21:15

******************************
''ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΤΟΡΙ''
Οι αστείοι και αξέχαστοι χαρακτήρες του Ψάχνοντας τον Νέμο συνεχίζουν τα θαλάσσια κατορθώματά τους, και πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι το ξεχασιάρικο ψάρι που λέγεται Ντόρι, η οποία…απρόβλεπτα θυμάται τη χαμένη της οικογένεια – και ξεκινά έτσι μια νέα, απίθανη περιπέτεια. Η επιστροφή στις ρίζες της θα είναι ένα μάθημα ζωής για όλους τους συνοδοιπόρους της!
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/09 ΣΤΙΣ 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/09 ΣΤΙΣ 20:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/09 ΣΤΙΣ 20:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου