Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

Δε θα δακρύσω μα ούτε και δε θα φοβηθώ,
Αντιφασιστική Συγκέντρωση18/9

(…)δε θα δακρύσω μα ούτε και δε θα φοβηθώ, δε θα αφήσω να μου κλέψουν τα όνειρα μου ελεύθερα ψηλά πολύ ψηλά πετώ, κι όλοι ζηλεύουν τα περήφανα κι αδέσμευτα φτερά μου(…)
Παύλος Φύσσας-Killah-P

18 Σεπτεμβρίου 2013. Δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τα τάγματα εφόδου της Χ.Α.. Γιος εργάτη στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, όπου είχε εργαστεί και ο ίδιος, γνωστός στο Κερατσίνι για την μουσική και τα τραγούδια του, αλλά και για την αντιφασιστική του δράση.

18 Σεπτεμβρίου 2016. Αντιφασιστική κινητοποίηση στην πλ. Ελευθερίας στις 19.30, για να παλέψουμε το κτήνος του φασισμού, τα τάγματα εφόδου της  χρυσής αυγής που επιτίθενται στους μετανάστες  και σε όσους αντιστέκονται. Να ανατρέψουμε το σύστημα που τον γεννά, κυβέρνηση και αστυνομία, αυτούς που εξαθλιώνουν μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας, χτίζουν Hot spot και πνίγουν μετανάστες στα «Φαρμακονήσια». Να ξεμπροστιάσουμε αυτούς που τους συντηρούν. Να αναδείξουμε πως οι φοβισμένοι ψηφοφόροι και οι ρατσιστικές συμπεριφορές θρέφουν το κτήνος.

Τα παραδείγματα για την ναζιστική, δολοφονική και συστημική δράση της Χρυσής Αυγής δεν έχουν τέλος: δολοφονίες μεταναστών, επιθέσεις σε κόμματα της Αριστεράς και σε κοινωνικά στέκια, δεκάδες κατηγορίες και συλλήψεις για παράνομη κατοχή όπλων και για εκπαίδευση παραστρατιωτικών ταγμάτων εφόδου με όπλα. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση σπρώχνει το λαό όλο και πιο βαθιά στη φτώχεια. Το σύστημα θέλει να υπάρχει η ΧΑ και τα τάγματα εφόδου της παρά τα κροκοδείλια δάκρυα τους.

Μόνο οι μαζικοί συλλογικοί αγώνες στους χώρους εργασίας, εκπαίδευσης και στις γειτονιές  μπορούν να αντιπαλέψουν πραγματικά τη φασιστική απειλή. Με μαζικές κινητοποιήσεις ενάντια σε κάθε δημόσια εμφάνιση των φασιστών. Με αντιφασιστική δράση και ενημέρωση σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς και σπουδών. Να τσακίσουμε το φασισμό να ανατρέψουμε το σύστημά τους.

Όλοι την Κυριακή 18/9 στις 19:30 στην Πλατεία Ελευθερίας να δηλώσουμε ότι, στην περιοχή μας που έχει περάσει πολλά από τους ναζί, οι νεοναζί δεν χωράνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου