Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                        ΑΜΦΙΣΣΑ, 1.8.2024

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Δ.Τ.: 164/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε διαγωνισμό η πλατεία στην είσοδο της Ιτέας

Π. Ταγκαλής: «Ένας νέος κοινόχρηστος χώρος που θα αποτελέσει και τοπόσημο της πόλης»

Στην έγκριση των τευχών δημοπράτησης, τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού για ένα σημαντικό έργο για την πόλη της Ιτέας,

αυτό της διαμόρφωσης της πλατείας στην είσοδο της πόλης, προχώρησε η Δημοτική Επιτροπή του δήμου Δελφών, κατά τη συνεδρίασή της την Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Διαμόρφωση πλατείας και πεζοδρόμου στην είσοδο της πόλης της Ιτέας», είναι προϋπολογισμού 1.000.000,00 ευρώ, και αφορά σε παρέμβαση που θα γίνει ανατολικά στην είσοδο της Ιτέας, σε επαφή με το Θεραπευτήριο.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ιτέας κ. Νικόλαος Γιογάκης και η Αντιδήμαρχος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αθηνά Χριστοδούλου, αφού ευχαρίστησαν τα στελέχη της ΔΤΥ, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη δρομολόγηση ενός τόσο σημαντικού έργου αναβάθμισης ενός κοινόχρηστου χώρου, σε εστία αναψυχής και συνάθροισης των πολιτών.

Αντιστοίχως, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, σε δήλωσή του σημειώνει: «Μέσω του έργου που έχει σχεδιαστεί, η Ιτέα θα αποκτήσει ένα νέο κοινόχρηστο πνεύμονα, θα αποτελέσει μια ευχάριστη διέξοδο για την τρίτη ηλικία που φιλοξενείται στο Θεραπευτήριο, ενώ θα βελτιώσει αισθητικά και την είσοδο της πόλης αποτελώντας τοπόσημό της».

υ.γ. : Πρόκειται για τον χώρο βορείως του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ιτέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου