Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

 ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                     ΑΜΦΙΣΣΑ, 29.3.2024

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Δ.Τ.: 72/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σάμου γέμισαν με μελωδίες το Δημαρχείο του Δήμου Δελφών

Μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε για σήμερα, Παρασκευή 28 Μαρτίου 2024, το Μουσικό Σχολείο Σάμου στο Δήμαρχο Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλη!

Πιο συγκεκριμένα και με αφορμή την αδελφοποίησή του με το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας και την παρουσία του στην πόλη, μαθητές του συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς επισκέφθηκαν το Δημαρχείο έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν με το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, ενημερώνοντάς τον για την κοινή μουσική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή στο Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας, με ήχους ποπ, ροκ, έντεχνης και πολυφωνικής μουσικής.

Ο Δήμαρχος Δελφών τους καλωσόρισε εκφράζοντας τη χαρά του για τη συνάντηση μαζί τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως μέσω της σύμπραξης των δύο σχολείων ανοίγονται πολλοί δρόμοι συνεργασιών, οι οποίοι μπορούν να ξεπεράσουν το στενό πλαίσιο των σχολείων. Ο κ. Ταγκαλής τους έκανε μία σύντομη προφορική περιήγηση στα επισκέψιμα σημεία του Δήμου Δελφών, πολλά εκ των οποίων είναι ψηλά στις επιλογές των μαθητικών εκδρομών, ενώ επίσης τους ευχαρίστησε για την πρόσκλησή τους να επισκεφθεί το νησί της Σάμου, στο επόμενο ταξίδι που θα κάνει εκεί το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας.

Η συνάντηση έκλεισε με την παράδοση του ημερολογίου του Δήμου Δελφών για το 2024, ως αναμνηστικό δώρο στο σχολείο από το Δήμαρχο Δελφών, καθώς και με ένα τραγούδι που αφιέρωσαν οι μαθητές γεμίζοντας την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με υπέροχες μελωδίες.

Το παρών στην επίσκεψη έδωσαν η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας, κ. Ευαγγελία Γεωργούλα, εκπαιδευτικοί του καθώς και εκπαιδευτικοί συνοδοί των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Σάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου