Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ, ΕΔΙΚΑΙΩΘΗΣΑΝ!... άρθρο

 

Μπράβο Γιώργο, Μπράβο Γιάννη…


  • Οι Ευεργέτες και Δωρητές των περιουσιών των Κληροδοτημάτων Άμφισσας και του Γηροκομείου σας ευγνωμονούν

του Νίκου Δρόλαπα


Ακόμα τούτη την άνοιξη…ραγιάδες, ραγιάδες,
τούτο το καλοκαίρι, όσο να ῾ρθει ο Μόσκοβος…..


Απροσμέτρητη πρέπει να είναι η πολιτική ανασφάλεια που διακατέχει τη πλειονότητα των πολιτικών προσώπων του νομού μας, αν λάβουμε υπόψη τη φοβική στάση που τηρούν, αποφεύγοντας συστηματικά τον δημόσιο διάλογο.

Όσο και αν αρέσκονται στους ασφαλείς μονολόγους των δελτίων τύπου και τη παρατεταμένη σιωπή τους, οφείλουν, αν σέβονται πραγματικά τους πολίτες, να τους ενημερώνουν για όλα και ιδιαίτερα αν αφορούν θέματα ηθικής τάξης.

Θα έπρεπε όμως να γνωρίζουν και γνωρίζουν, ότι με τη σιωπή και με κινήσεις κατακριτέες, φίμωτρο σε όσους λένε αλήθειες, δεν μπαίνει …!


Όπως πληροφορηθήκαμε, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Δελμούζος δημοσίευσε μία ‘’απάντηση’’ σχετική με τη γνωστή υπόθεση των Καταλογισμών των ζημιών που υπέστη το Ίδρυμα του Γηροκομείου Άμφισσας και οι τεράστιες περιουσίες των Κληροδοτημάτων που εξανεμίσθηκαν από κακή διαχείριση των μελών των Διαχειριστικών Επιτροπών στις οποίες συμμετείχε και ο κ. Γ. Δελμούζος, σύμφωνα με το Πόρισμα του διενεργηθέντος Δημοσιονομικού Ελέγχου.

Παραθέτουμε το κείμενο της απάντησής του, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στον οποίο πρόσβαση έχουν μόνο οι φίλοι του :

<< Georgios Delmouzos 28.03.2022 , 13.30 , 6 ώρ.   

ΑΘΩΟΙ : ΟΙ ΑΘΩΟΙ !!!

ΕΝΟΧΟΙ : ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ……

ΕΝΟΧΟΙ : ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ….

ΕΝΟΧΟΙ : Όσοι ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ σε αυτό το ΤΟΠΟ, παρά μόνο ΚΑΚΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ….. >>.


Αυτή ήταν όλη - όλη η απάντηση του κ. Δελμούζου, όταν, από το έτος 2016 που εκδόθηκε το Πόρισμα μέχρι το έτος 2019 οπότε βγήκε από τα συρτάρια και διαβιβάστηκε για Γνωμάτευση στο Συμβούλιο Κοινωφελών Περιουσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, για να ακολουθήσει η έκδοση της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που μέχρι σήμερα αναμένεται, για πόσο ακόμη…!, με τη τοπική κοινωνία να παρακολουθεί απογοητευμένη τις μεθοδεύσεις και τις δεκάδες των αναπάντητων δημοσιευμάτων…..


Επειδή το συγκεκριμένο κείμενο του κ. Δελμούζου περιλαμβάνει σοβαρές ασάφειες και υπονοούμενα, τον καλούμε δημόσια, όπως οφείλει άλλωστε, να προέλθει στις δέουσες διευκρινίσεις.

Αναφέρεται σε ΑΘΩΟΥΣ…!. Αναφέρεται σε ΕΝΟΧΟΥΣ…!, ως να είναι ο κ. Δελμούζος ο εκφωνών την απόφαση. Γι΄αυτό οφείλει να απαντήσει καθαρά, ποιοι είναι οι ΑΘΩΟΙ και ποιοι είναι ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ;


Με τα σχόλια που συνοδεύουν το κείμενο, ορισμένοι γλωσσολάγνοι του πληκτρολογίου, διασκορπίζουν τις σοφίες τους χωρίς να έχουν γνώση αυτών που τόσο ευχερώς σχολιάζουν…. έναντι ρουσφετίου τινός…., νομίζοντας ότι προσφέρουν τις καλές τους υπηρεσίες στον παραμένοντα ακόμη στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας…..


Δεν παραλείπουν επίσης, με περισσή οικειότητα και επαίνους, να αναφέρονται αορίστως σε έργα που μόνο αυτοί φαντάστηκαν, τα οποία, αν υπάρχουν, να μας τα πουν να τα μάθουμε και εμείς…, και όλα αυτά, διανθισμένα με τα γνωστά « Μπράβο Γιώργο », όπως επαναλαμβάνονται και σε άλλο πολιτικό πρόσωπο, με τις αντίστοιχες ομοιότητες… « Μπράβο Γιάννη », κλπ….


Πόσο ραγιαδισμό ακόμη θα δούμε εν έτει 2022….!!!!

2 σχόλια:

  1. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ..ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχές έχεις ή δεν έχεις. Όρθιοι και αδέκαστοι για πάντα.....
    Το γνωρίζουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή