Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΦΩΚΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ



«ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Α.Σ. ΦΩΚΙΚΟΣ»                Άμφισσα 03 Αυγούστου 2019
Θόαντος Αρ.7
331 00 ΑΜΦΙΣΣΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογός μας εκφράζει τα συγχαρητήριά του στο νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Α.Σ. «ΦΩΚΙΚΟΣ» και εύχεται ολόψυχα «ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» στους στόχους που θα θέσει για την οργάνωση , ενδυνάμωση και ανάταση της ομάδας μας.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι τόσο ο έμπειρος και ικανός Πρόεδρος Δημήτρης Καραγιάννης ,όσο και τα υπόλοιπα δυναμικά και δημιουργικά μέλη του Συμβουλίου , σε αγαστή συνεργασία με τον πετυχημένο προπονητή Θωμά Αναγνωστόπουλο (παλαίμαχο ποδοσφαιριστή- πρωταθλητή - αρχηγό του) «και θέλουν και μπορούν» να ανορθώσουν το ΦΩΚΙΚΟ μας και να τον επαναφέρουν πρωταγωνιστή στο προσκήνιο του «ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι» της περιοχής αλλά και της χώρας μας ,με σύνεση, ορθολογισμό, διαφάνεια αλλά και σεβασμό στην ιστορική του διαδρομή .
Καλούμε όλους τους παλαιμάχους ,τους φίλους και τους φιλάθλους να ανταποκριθούν θετικά στο κάλεσμα «της ομάδας της καρδιάς τους» και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (Χωρίς την επίκληση κανενός «Μεσσία» ή «Ευεργέτη») να συμβάλουμε στην νέα αυτή προσπάθεια που ξεκινά με ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ τόσο για το παρόν , όσο και για το μέλλον .
«Μία Πόλη – Μία Ομάδα – Ένας Νομός»
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                      ΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑΝΝΟΣΠΥΡΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου