Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ευχαριστίες, ΑΝΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ (του Δήμου Δελφών)

Χαριτολογώντας

  Το πιο κάτω αναδημοσιευόμενο κείμενο, είναι αυτό το οποίον ονομάζουν στην πολιτική “non paper”. 
 Δηλαδή, πρόκειται για ένα ανεπίσημο έγγραφο, προερχόμενο όμως ως μια επίσημη διαρροή (από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Δελφών), χωρίς εθνόσημο και διεύθυνση, χωρίς ημερομηνία, χωρίς πρωτόκολλο και χωρίς υπογραφή, εντός του οποίου εκφράζονται οι “θερμές ευχαριστίες” (Δημάρχου, Αντιδημάρχου και Επιτροπής) προς μια γνωστή (στην περιοχή μας) εταιρεία, για την όντως ευγενική προσφορά της (προς δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου).
   Σε αυτό λοιπόν το συγκεκριμένο “non paper” του Γραφείου Τύπου του Δήμου Δελφών, σε μια προσπάθεια στο να δοθεί στο τέλος και μια κάποια φιλοσοφική έως και κοινωνική διάσταση στο όλον ζήτημα, εύχονται (ποιοί;) οικογενειακή υγεία (στην εταιρεία;) και ευημερία (σε ποιούς;)...

Και όλα αυτά, αντί του να εκδώσει ένα σοβαρό και όπως αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις Δελτίο Τύπου ο φυσικός προϊστάμενος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο Δήμαρχος και να ευχαριστήσει δημόσια την εν λόγω εταιρεία για τις ανθρωπιστικές παροχές της και χορηγίες. Απλά πράγματα.

Αν ήταν όμως καμιά παρουσίαση βιβλίου, ή καμιά συνεστίαση Συλλόγου;...
Ένας Δήμος, όντως “non paper”...

**************************

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
Γραφείο Τύπου
Ο Δήμαρχος Δελφών, ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος και η Επιτροπή Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, με την παρούσα επιστολή,  εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την Εταιρία Δελφοί – Δίστομο Α.Μ.Ε. για την ευγενική προσφορά της προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, δικαιούχους   του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
         
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, αυτές οι πρωτοβουλίες,  αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας.
           
Ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευημερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου