Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ" - (ανυπόγραφη) ΑΠΑΝΤΗΣΗ (χωρίς απάντηση)

 Καστέλλια : Το πρώην Δημοτικό Σχολείο και νυν βιβλιοθήκη

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                   ΑΜΦΙΣΣΑ, 3.8.2022

Α.Δ.Τ.:59/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση στο δελτίο τύπου της 2.8.22 των Πολιτών στο Προσκήνιο

Οι Πολίτες στο προσκήνιο, με αφορμή το θέμα της συγκρότησης της Επιτροπής της Βιβλιοθήκης των Καστελίων που ψηφίστηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, εξέδωσαν δελτίο τύπου με τίτλο ‘Παλιός γάιδαρος καινούργια περπατησιά δεν μαθαίνει’ με αναφορές σε συνεχόμενα σκάνδαλα στο Δ. Δελφών.

Δεν μας προκαλεί απορία, για ποιο λόγο προσπαθούν –ανεπιτυχώς- να εμπλέξουν υποθέσεις περασμένων αυτοδιοικητικών περιόδων, πού είτε έχουν τελεσιδικήσει, είτε δεν είχαν σχέση με το Δήμο Δελφών, είτε έχουν λάβει τη Νόμιμη οδό, με την σημερινή Δημοτική αρχή.

Δεν μας προκαλεί απορία, αφού για 3η συνεχόμενη αυτοδιοικητική θητεία που συμμετέχουν στο Δημοτικό συμβούλιο, κινούνται σταθερά με τη λογική της ‘λασπολογίας κι ότι μείνει ‘ !

Σίγουρα αυτή η τακτική δεν είναι παραγωγική, δεν προάγει το διάλογο, δεν λειτουργεί εποικοδομητικά, δεν συμβάλει στο ρόλο τον οποίο καλούνται να επιτελέσουν, ενώ παραπέμπει σε λογικές του παρελθόντος.



1 σχόλιο:

  1. Μόνο μια αυστηρά παράταξη με άξιους και ανιδιοτελείς ανθρώπους αν θέλετε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος. Διαφορετικά αφήστε με ευθύνη σας να σβήσει ένας δήμος με τεράστιο
    brand name. Δεν βλέπετε που έχουμε καταντήσει; δεν βλέπετε ότι ποιο κάτω δεν έχει; Η αντιπολίτευση σας μάρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή