Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ


ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΦΩΚΙΔΑΣ
Άμφισσα, 20 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Δελφών

Την Δευτέρα 18-11-2019 αντιπροσωπεία της Τοπικής Διοίκησης Φωκίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών επισκέφθηκε τον νέο Δήμαρχο Δελφών κ. ΤΑΓΚΑΛΗ Παναγιώτη. Του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και τον ενημέρωσε
για τις δράσεις της Τοπικής μας Διοίκησης στο Νομό μας καθώς και για τον γενικό σκοπό της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (International Police AssociationI.P.A.) καθώς αυτή αποτελεί την μοναδική παγκόσμια οργάνωση αστυνομικών, χωρίς διακρίσεις βαθμού, γλώσσας, φυλής, θρησκείας και χωρίς συνδικαλιστικές ή πολιτικές επιδιώξεις. Είναι ο συνδετικός κρίκος όλων των Οργανώσεων της Αστυνομίας και η γέφυρα με τον πολίτη.
Ο κ. Δήμαρχος κατά την διάρκεια της εγκάρδιας φιλοξενίας που μας επιφύλαξε στο γραφείο του, δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του προς την Ένωση μας και την ειλικρινή συνεργασία σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Από τον πρόεδρο της Τοπικής μας δόθηκε συμβολικά στον κ. Δήμαρχο ένα καπέλο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, έχοντας ως έμβλημα τη Παγκόσμια φράση «SERVO PER AMIKECO» που στην Εσπεράντο σημαίνει «ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ».

Servo Per Amikeco
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος



Ο Γενικός Γραμματέας
Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ
Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ







1 σχόλιο:

  1. Η Διεθνής Ένωση Αστυνομίας ( International Police Association (IPA)) είναι ανεξάρτητος οργανισμός που αποτελείται από αστυνομικούς από όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα αν είναι σε υπηρεσία ή έχουν συνταξιοδοτηθεί. Δεν κάνει διακρίσεις σε βαθμό, φύλο, εθνικότητα, θρησκεία και φυλή. Σκοπός της ένωσης είναι να δημιουργήσει δεσμούς φιλίας και την προώθηση της διεθνούς συνεργασίας μεταξύ των αστυνομικών όλου του κόσμου.
    Wikipedia

    ΑπάντησηΔιαγραφή