Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΩΡΙΔΟΣ!...

Έβαλαν γκαζάκια στο σπίτι του Δημάρχου Γιώργου Καπεντζώνη στη Γλυφάδα
Ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στο σπίτι του Δημάρχου Δωρίδας Γιώργου Καπεντζώνη στη Γλυφάδα προξενώντας τεράστιες ζημιές.

Συγκεκριμένα περί της 3:40 σήμερα το πρωί, ξημερώνοντας η 28η Οκτωβρίου, άγνωστοι τοποθέτησαν 4 γκαζάκια μεσαίου μεγέθους έξω από την κεντρική πόρτα της οικίας του Γ. Καπεντζώνη στη Γλυφάδα.

Με υγρό καύσιμο πυροδότησαν τα γκαζάκια, από τα οποία τα τρία ενεργοποιήθηκαν, βάζοντας φωτιά στην πόρτα που πέρασε και στο εσωτερικό.
Από τους πυκνούς καπνούς και τη φωτιά, το εσωτερικό του σπιτιού και όλα τα αντικείμενα που υπήρχαν σ΄αυτό, έπαθαν τεράστιες ζημιές.

Σε πέντε λεπτά σχεδόν μετά την έκρηξη έφτασαν επιτόπου άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου και λίγα λεπτά μετά όχημα της Πυροσβεστικής Ναυπάκτου που έθεσαν υπό έλεγχο κάθε εστία φωτιάς στο σπίτι.
Ο ίδιος ο Δήμαρχος Γ. Καπεντζώνης, που διαμένει με την οικογένειά του στη Ναύπακτο, ειδοποιήθηκε στις τέσσερις παρά πέντε και έφτασε στη Γλυφάδα στα επόμενα λεπτά.

Ήδη τις σχετικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών έχουν αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου και η Διεύθυνση Ασφαλείας Φωκίδας στην Άμφισσα.
Ο Δήμαρχος μιλώντας στο DORIDA NEWS έδωσε τα συγχαρητήριά του και τις ευχαριστίες του τόσο στο δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου όσο και σε αυτό της Πυροσβεστικής Ναυπάκτου για την άμεση και ακαριαία ενεργοποίησή τους.
Ο ίδιος όπως ανέφερε δεν είχε δεχθεί ποτέ κάποια απειλή ούτε μπορεί να σκεφθεί ποιος ή ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτή την τρομοκρατική ενέργεια και τι μήνυμα θέλουν να στείλουν.
Η βρώμικη και ύπουλη αυτή πράξη, όχι μόνο είναι καταδικαστέα από τους πολίτες της Δωρίδας και από τον ίδιον, ανέφερε ο Γ. Καπεντζώνης, αλλά μας δίνει την ευκαιρία να πούμε προς τους επίδοξους τρομοκράτες και εμπρηστές, ότι τέτοιες ενέργειες υποκόσμου, ούτε μας πτοούν, ούτε μας φοβίζουν και πιστεύει ότι αργά ή γρήγορα οι ένοχοι θα αποκαλυφθούν.
Δεν ξέρω ποιος ή ποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στον ίδιο και την οικογένεια του, τόνισε ο Δήμαρχος, αλλά το βέβαιο είναι ότι δεν μπορεί η πολιτική να ασκείται με εμπρησμούς και επιθέσεις, ούτε και να υπονομεύεται η Δημοκρατία με αυτό τον τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου