Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

''ΠΟΛΙΤΕΣ'' : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ


Η Ελάσσων Αντιπολίτευση,
ενημερώνει.

  Η αυτοδιοικητική Κίνηση ''Πολίτες στο Προσκήνιο'', καλεί όλους τους κατοίκους του Δήμου Δελφών και όλους ασχολούμενους επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με την τοπική ειδησεογραφία, να παρευρεθούν στην ενημερωτική συνάντηση την οποία προγραμματίζουν για την ερχομένη Τετάρτη 4-11-2015 στην Άμφισσα. 
   Θα λεχθούν πολλά (ελπίζουμε) και θα υπονοηθούν ακόμη περισσότερα (φανταζόμαστε).  Ευκαιρία να μάθουμε (για να μην ξανα-πάθουμε)

******************************************

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου ενεργής και εποικοδομητικής παρέμβασης της Δημοτικής μας Κίνησης στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Δελφών, σας καλούμε την Τετάρτη 04/11/2015 στις 6.30 το απόγευμα στην Άμφισσα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου, όπου θα πραγματοποιήσουμε δημόσια ενημέρωση για τη μέχρι τώρα δράση μας.

Στην ενημερωτική αυτή συνάντηση έχουν προσκληθεί και θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι των ΜΜΕ της περιοχής.
Η ενημέρωση θα γίνει από τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της Κίνησης, αλλά και μέλη της που επεξεργάσθηκαν στο διάστημα αυτό συγκεκριμένα θέματα.

Από την ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ της Κίνησης
«ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»

1 σχόλιο:

  1. Καλώς τους. Είχατε λουφάξει τον τελευταίο καιρό. Τώρα αποφασίσατε να επανεμφανιστείτε γιά να μας πείτε πάλι τι; Τα παραμύθια σας με τους Δράκους του πρώην αρχηγού σας του Τσίπρα ή τις Λαφαζανιές του νυν; Δεν νομίζετε ότι καλύτερα είναι να σιωπάτε πλέον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή