Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΑΠΩΝΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΟ ''ΛΑΡΝΑΚΙ''


Κάτι πολύ καλύτερο από την κόκκινη σκόνη
****************
Δελτίο Tύπου 
Κοι.Σ.Π.Ε. Ν. Φωκίδας

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκαν τα εγκαίνια της Μονάδας Παραγωγής Σαπουνιού του Κοι.Σ.Π.Ε. Ν. Φωκίδας στην θέση «Λαρνάκι» Ιτέας, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014. Πρόκειται για ένα σύγχρονο εργαστήριο με την επωνυμία «ΑΓΝΟΣ ΣΑΠΩΝ ΕΛΑΙΟ ΔΕΛΦΩΝ», που αναβάθμισε την περιοχή των παλαιών σφαγείων στην Ιτέα.

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα  να παρακολουθήσουν την εξέλιξη στην διαμόρφωση του χώρου μέσα από προβολή φωτογραφιών, να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα μας και να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους του Κοι.Σ.Π.Ε. για τη διαδικασία παραγωγής τους.
Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον αιδεσιμότατο  πατέρα  Δημήτρη Θεοφίλου. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης με επιστολή την οποία απέστειλε. Επίσης  παρευρέθηκαν οι κ.κ. Μίχος Κωνσταντίνος (Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας), Παναγιωτόπουλος Ανδρέας (Αντιδήμαρχος Ιτέας), Λαΐνη Γιώτα (πρώην Αντιδήμαρχος Ιτέας), Γουώρθ Τεντ (Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ιτέας), Γαζής Γεώργιος (πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας), Ευάγγελος Μυταράς (πρώην πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας), εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, δημότες του Δήμου Δελφών, εργαζόμενοι και μέλη του Κοι.Σ.Π.Ε. Ν. Φωκίδας και της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας.
Ο Κοι.Σ.Π.Ε. Ν. Φωκίδας θέλει να ευχαριστήσει θερμά την κοινότητα, τα μέλη και τους εργαζόμενους που με την αμέριστη συμπαράσταση τους έδωσαν πνοή στο έργο αυτό και φιλοδοξούμε στους δύσκολους πραγματικά καιρούς που ζούμε να συνεχίσουμε με επιτυχία την προσπάθειά μας.

Το Δ.Σ., τα μέλη και οι συνεργάτες
του Κοι.Σ.Π.Ε. Ν. Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου