Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ : ''ΠΑΡΩΝ!...''


Δήλωση Βαγγέλη Αποστόλου για τη μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
και την προκήρυξη εκλογών.

            H Δημοκρατία νίκησε και η Βουλή ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για προσφυγή στην κάλπη.
  Όσοι παραγνωρίζουν το συγκεκριμένο μήνυμα, όχι μόνο προσβάλλουν την κρίση του κυρίαρχου λαού, αλλά και δεν αποδέχονται τις αρχές και τις αξίες της κοινοβουλευτικής λειτουργίας. Ιδιαίτερα ο κ. Σαμαράς, αμέσως μετά τη μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, επιδόθηκε και πάλι στη γνωστή επιχείρηση κινδυνολογίας και τρομοκράτησης του εκλογικού σώματος στην αγωνιώδη προσπάθειά του να «δικαιολογήσει» τις καταστροφικές επιλογές της συγκυβέρνησης. 
            Μια άλλη μέρα ξεκινά για τη χώρα και εμείς πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στο Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς σε μια εθνική προσπάθεια κοινωνικής ανασυγκρότησης και ελπίδας για το μέλλον.
           
Βαγγέλης Αποστόλου
Βουλευτής Εύβοιας

2 σχόλια:

  1. ΦΥΣΙΚΑ κ.ΒΟΛΕΥΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ !!! ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 26 -1 ΕΧΕΤΕ ΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ !!! ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΕΣ !!! ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ , ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!!!! ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!!! ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ?? Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ??? ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ??? ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ !!! ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΟΔΕΥΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΣΟΣΤΟ ΣΑΣ 3-5 % !!!! ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΙΚΑΛΗ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΣΑΣ ??? ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΑΒΕΤΑΙ ΝΕΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΖΕΤΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ !!! ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΖΕΙ Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή