Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. "ΗΝΙΟΧΟΣ"

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Α.Σ. ΗΝΙΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

ΤΟΥ 2ου ΗΝΙΟΧΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε ο «Ηνίοχος Δρόμος». Το περασμένο Σαββατοκύριακο, 8 & 9 Οκτωβρίου 2022, αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, κοινό και διοργανωτές συμμετείχαμε σε μια όμορφη γιορτή του Στίβου, που περιλάμβανε τους αγώνες 5χλμ. και 10χλμ. το Σάββατο στην Άμφισσα και τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (21χλμ.) την Κυριακή (εκκίνηση στην Άμφισσα – τερματισμός στην Ιτέα).

Και φέτος τα παιδιά ηλικίας Δημοτικού Σχολείου μυήθηκαν στην μαγεία του Στίβου, με την πραγματοποίηση των αγώνων 1.000 μέτρων σε Ιτέα και Άμφισσα, που οι μικροί μας φίλοι πραγματικά απόλαυσαν.

Και στην φετινή διοργάνωση ήταν απαραίτητο να συνεργαστούμε δεκάδες άνθρωποι (κυρίως μέλη του Αθλητικού Συλλόγου «Ηνίοχος», αλλά και εθελοντές), οι αυτοδιοικητικές Αρχές του τόπου και οι Αρχές Ασφαλείας.

Σε όλους αυτούς οφείλουμε τις βαθιές μας ευχαριστίες!

Συγκεκριμένα: Στον Δήμο Δελφών (με τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, τους κατά τόπον και κατά αρμοδιότητα εμπλεκόμενους αιρετούς, καθώς και τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Δήμου, με ιδιαίτερη αναφορά στους τρεις Προέδρους Κοινοτήτων Άμφισσας, Ιτέας και Κίρρας), στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιο Δελμούζο), στο Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας (με την Πρόεδρο του κ. Σοφία Αναγνωστάκου), στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Φωκίδας και στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας (Γιάγτζειο Ίδρυμα) που μας φιλοξένησε επί τριήμερο.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας (και ιδίως τα Τμήματα Τροχαίας Άμφισσας και Ιτέας) και το Λιμεναρχείο Ιτέας, που και φέτος μας παρείχαν υψηλό επίπεδο ασφάλειας στους δρόμους, ώστε να διεξαχθεί ένας δύσκολος αγώνας.

Στην Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και ιδίως στον τεχνικό σύμβουλο της Ένωσης κ. Ντίνο Μπουλούκο.

Και φέτος πολλοί συλλογικοί φορείς της περιοχής μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, και συνέδραμαν αποφασιστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Τους ευχαριστούμε έναν προς έναν: Τον Σύλλογο Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Νομού Φωκίδας (υπεύθυνοι σταθμών τροφοδοσίας), το Δ.Ι.Ε.Κ. Άμφισσας (Προπονητών Αθλημάτων Κλασικού Αθλητισμού), το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Άμφισσας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Άμφισσας, την Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας, τον Κοι.Σ.Π.Ε. Φωκίδας «Γιάννης Βολίκας», τον Ποδηλατικό Σύλλογο «Ζευς», την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Νόμου Φωκίδας), το Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας, τον Σύλλογο "Ιτιά", τον Σύλλογο "Δεσμός" της Ιτέας, τον Γυμναστικό Σύλλογο Ιτέας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρισσού, τον Σύλλογο "Βλαχοθανάσης" της Βουνιχώρας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγιαθυμιωτών, τον Σύλλογο Γονέων Γυμνασίου Άμφισσας, την Μονάδα Ψυχικής Υγείας Νομού Φωκίδας, την Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Φωκίδας (ΛΕ.ΜΑ.ΦΩ.), τον Σύλλογο «ΕΛΙΑ», την Κοιν.Σ.Επ. «Μαντείο» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σερνικακίου.

Ιδιαίτερη μνεία θέλουμε να κάνουμε στον Σύλλογο Απανταχού Αμφισσέων ¨Τα Σάλωνα¨ για την γενναιόδωρη βοήθειά τους και το αδιάλειπτο ενδιαφέρον που δείχνουν για τον τόπο τους.

Πολλές ευχαριστίες απευθύνουμε στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας και στον πρόεδρό της κ. Φάνη Αγγέλου, για την βοήθεια και την καλή συνεργασία που μας παρείχαν.

Ο φετινός αγώνας ήταν αφιερωμένος κατά την 1η ημέρα του στην «Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας» και τιμήσαμε την «Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ» για το σπουδαίο έργο της, ενώ η 2η ημέρα ήταν αφιερωμένη στον ξεριζωμένο Ελληνισμό της Μικράς Ασίας, της Ανατολικής Θράκης και του Πόντου και για τον λόγο αυτόν τιμήσαμε τον Σύλλογο Μικρασιατών Ιτέας Φωκίδας. Τους ευχαριστούμε για την ωραία συνεργασία!

Πολλά «ευχαριστώ» οφείλονται και στους δύο γιατρούς του αγώνα, Αλέξανδρο Μεταλληνό και Βλαδίμηρο Κυριακίδη, στον φυσικοθεραπευτή Τάσο Μαντζώρο και στις νοσηλεύτριες Έμυ Φλώρου, Χαρούλα Σαλαμούρα και Γεωργία Σαμπάνη, καθώς και στις εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Περιφερειακό Τμήμα Χαλκίδας), που στάθηκαν στο πλευρό της διοργάνωσης και ιδίως των αθλητών, αντιμετωπίζοντας κάθε απρόοπτο.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως και τους φωτογράφους Θύμιο Λαλά και Κώστα Πιλάλα για την ανιδιοτελή προσφορά τους, καθώς και τα παιδιά της Φιλαρμονικής Άμφισσας, που με τα τύμπανά τους έδωσαν γιορτινό τόνο στο διήμερο των αγώνων.

Συνολικά, ο αριθμός των συμπολιτών μας που συμμετείχαν φέτος εθελοντικά από διάφορα πόστα στην διοργάνωση ξεπέρασε τους εκατόν πενήντα. Εκφράζουμε σε όλους την ευγνωμοσύνη μας!

Πολλές και ειλικρινείς ευχαριστίες απευθύνουμε στους δεκάδες μικρούς και μεγάλους χορηγούς μας και στους ανθρώπους του Τύπου (χορηγούς επικοινωνίας), που στήριξαν την διοργάνωσή μας! Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα και αυτό οφείλουμε να το θυμόμαστε όλοι μας.

Ευχαριστούμε βαθύτατα και όλους τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τα μέλη μας και τους συνεργάτες μας για την μεγάλη προσφορά τους!

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Αντάμωση του χρόνου στον 3ο Ηνίοχο Δρόμο!

--------------------------------------------------------------

Άμφισσα, 16 Οκτωβρίου 2022

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

(και εκ μέρους των υπολοίπων μελών του Συλλόγου μας)

                   Ο Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας

                           Θανάσης Παναγιωτόπουλος      Θοδωρής Σταματόπουλος

                  Ο Αντιπρόεδρος           Η Ταμίας               Το Μέλος

              Αντώνης Ιωάννου      Μαίρη Ανδρεοπούλου        Μαρία Βαρότση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου