Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

"ΤΡΙΚΥΜΙΑ" ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΩΚΙΔΟΣ - επιστολή-απάντηση του πρώην στην νυν Πρόεδρο


                                                                                      Ιτέα 1 Ιουλίου 2022
    Κα Αναγνωστάκου,

    Μετά από την άρνησή σας για την δημόσια συζήτηση μεταξύ μας, για την παρουσίαση των στοιχείων και των γεγονότων από τα πεπραγμένα των προηγουμένων διοικήσεων του Λιμενικού Ταμείου Νομού Φωκίδας, αυτομάτως δημιουργείται στους συμπολίτες μας η εντύπωση, ότι δεν είναι απαραίτητη η ενημέρωσή τους για τα προβλήματα και τις προοπτικές του Λιμενικού Ταμείου και της χερσαίας ζώνης της Ιτέας εν τέλει. Το οποίον μεταφράζεται στο ότι, εσείς πιστεύετε ότι αρκεί το δικό σας το “ΘΑ” μέσω Δελτίων Τύπου

και όχι στο τι έχει πραγματικά συμβεί και στο πως έχουν “μοιρασθεί” ή θα “μοιρασθούν” εκατοντάδες χιλιάδων ευρώ για αναγκαία έργα στη παραλιακή ζώνη της Ιτέας.

  Και αυτό είναι άδικο για την πόλη. Είχατε δε την ευκαιρία να αποδείξετε μέσω της προτεινόμενης από εμένα συζητήσεως-αντιπαραθέσεως των στοιχείων, ότι τα “αποταμιευμένα” χρήματα από προηγούμενες διοικήσεις του Λιμενικού Ταμείου, θα κατευθυνθούν σε έργα της περιοχής μας και όχι σε μελέτες και απευθείας αναθέσεις αφορώσες διάφορες άλλες περιοχές της Ελλάδος.

Καϊμάρας Νικόλαος

Πρώην Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας


έα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου