Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

ΕΝΑΣ ΕΓΚΑΡΔΙΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ - επιστολή

 Από την 1η Ιουλίου το Νοσοκομείο Άμφισσας γίνεται φτωχότερο!..

(η ομάδα του μικροβιολογικού εργαστηρίου Γ.Ν.Αμφίσσης)

  Την 1η Ιουλίου αφυπηρετεί  η διευθύντρια του μικροβιολογικού εργαστηρίου κυρία Ευθυμία Παπούλια
Η κυρία Παπούλια ήταν πυλώνας στήριξης γι αυτό το Νοσοκομείο από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του. Δημιούργησε ένα εργαστήριο-κόσμημα και ίδρυσε την μονάδα αιμοδοσίας!
  Για την επιστημονική επάρκεια και τον ζήλο της είναι νομίζω περιττό να αναφερθώ. Εξ άλλου, η κοινωνία της Φωκίδας το γνωρίζει πολύ καλά και οι εξεταζόμενοι όπως και οι ασθενείς, πάντα την τιμούσαν με την εμπιστοσύνη τους.
Επειδή υπήρξα συνεργάτης της τα τελευταία 17 χρόνια σαν προϊστάμενος του εργαστηριακού προσωπικού, θα ήθελα να κοινοποιήσω και να μοιραστώ με όλους τους επισκέπτες του εργαστηρίου μας, την εμπειρία μου απ αυτή τη συνεργασία.
  Η κυρία Παπούλια δεν ήταν απλά διευθύντρια για μας αλλά συνεργάτης, δάσκαλος και ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ.  Ήταν πάντα δίπλα στον καθένα από εμάς. Όταν χρειάστηκε, μας έκανε να νιώθουμε ισότιμοι συνεργάτες της.  Μας έμαθε να ΑΓΑΠΑΜΕ τη δουλειά μας. Με την ηπιότητά της, αποσοβούσε τις όποιες εντάσεις και γεφύρωνε τις διαφορές. Ήταν πίσω από κάθε  λύση, η από μέρος της λύσης. Όχι μόνο στα προβλήματα  των εργαστηρίων αλλά και του Νοσοκομείου.
Ήταν η επί κεφαλής της ομάδας που συνέταξε τον νέο Οργανισμό του Νοσοκομείου και που ελπίζω ο λαός της Φωκίδας να υποστηρίξει ώστε να ψηφιστεί !

Κυρία Παπούλια, 
Εκφράζοντας πιστεύω όλους τους συναδέλφους μου, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για ότι κάνατε για εμάς, για το Νοσοκομείο Άμφισσας και τους έχοντες την ανάγκη του, καθώς και για τις παρακαταθήκες που αφήνετε.
Και θα ήθελα με αυτή μου την γραφή να σας ευχηθώ, να έχετε πάντα υγεία, να είστε για πάρα πολλά χρόνια δραστήρια κι επωφελής για την κοινωνία μας, απολαμβάνοντας επίσης για πάρα πολλά χρόνια την σύνταξή σας.

Με σεβασμό και εκτίμηση                            
Άμφισσα 10-6-2021

Νίκος Πατσίκας
Προϊστάμενος παραϊατρικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου