Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚ ΣΤΡΩΜΗΣ ΟΡΜΩΜΕΝΗ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΕΞ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ ΣΠΑΝΙΟΝ ΕΠΑΪΟΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΙΤΕΑΣ!... (Έ!, τι να λέμε ωρέ!...)



Τι ''Θυσαυρός'' είναι αυτός!...
(''Θισαβρός'' ήθελε να γράψει...)

   
     ''Δεν αντιλαμβανόμαστε το λόγο για τον οποίο διαχωρίζετε τους δημότες του Δήμου Δελφών σε κατοίκους Άμφισσας, Ιτέας, Δεσφίνας, Μουσουνίτσας κ.λπ. Πολλές φορές έχει συμβεί στο παρελθόν να ανατεθούν εργασίες της Δ.Ε. Καλλιέων σε αναδόχους-κατοίκους Άμφισσας, Ιτέας ή Πολυδρόσου, χωρίς να έχουμε αντιληφθεί αρνητική κριτική από εσάς''.

  Το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από απαντητική επιστολή της κας Ανδρεοπούλου προς το ''Amfissa press'' και είναι το πρώτο επιχείρημά της (!), αντικρούοντας την κριτική την οποία εδέχθη για την ...''όμορφη'' ιστορία των τμηματικών απ' ευθείας αναθέσεων
τις οποίες απεφάσισε (ή ίδια;), για το Μουσικό Σχολείο Αμφίσσης.  Το ότι επί της ουσίας δεν απαντά και προσπαθεί με αυτού του είδους τα επιχειρήματα να ...προτάξει την περί ισονομίας θεώρησή της, είναι θέμα πολιτικού επιπέδου και αντιλήψεώς της, για το ποια είναι η ίδια και σε ποιους απευθύνεται. Εξ άλλου, οι κατά συρροήν απ' ευθείας αναθέσεις τις οποίες έχει αποφασίσει η ίδια κατά το τελευταίο 4μηνο, μάλλον της αφαιρούν το δικαίωμα της ενστάσεως.  

    ΑΔΑ : 76ΠΓΩ9Θ-0ΘΘ /5-10-2015.  Η θεματική αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δελφών, θέλοντας να λύσει το αιφνιδίως (!) ανακύψαν, εξειδικευμένο (!) και δυσεπίλυτο (!) πρόβλημα της συντηρήσεως (τουλάχιστον από υδραυλικής πλευράς) του Κολυμβητηρίου Ιτέας, αποφάσισε να αναθέσει σε ''εξειδικευμένον'' επαγγελματία από την Επτάλοφο (Αγόριανη) την υπόθεση, έναντι του τιμήματος των 2.460 ευρώ.

Υπάρχει όμως το εξής και απλό ερώτημα :
Εάν υποθέσουμε ότι σε ολόκληρον τον Δήμο Δελφών, δεν υπάρχει άλλος ''εξειδικευμένος'' τεχνίτης πέραν του εν λόγω κυρίου από την Επτάλοφο, ο οποίος να είναι σε θέση για να συντηρεί το Κολυμβητήριο Ιτέας, τότε λοιπόν επί τόσα έτη λειτουργίας του Κολυμβητηρίου κατά την διάρκεια των οποίων υπήρξαν και βλάβες και βαφές και επισκευές και συντηρήσεις σε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και μηχανολογικά, ποιος τις έκανε;   
Εμείς γνωρίζουμε ότι υπάρχει μόνιμος συντηρητής (σχεδόν φύλακας) σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Δ.Ε. Ιτέας και ότι για όσες φορές έχει χρειασθεί, έχουν έρθει να τον βοηθήσουν σε δύσκολα μηχανολογικά ως επί το πλείστον προβλήματα, ειδικοί τεχνίτες από Λαμία και Λιβαδειά.
Δηλαδή και για να καταλάβουμε, επί τόσα έτη το Κολυμβητήριο λειτουργούσε τύχης ένεκεν;...
Και όλη αυτή η ''έκθεση'', για 2.460 ευρώ;...  Κύριε Λουκά Αναγνωστόπουλε;..,

Έ!, τι να λέμε ωρέ!...


 


3 σχόλια:

  1. Ψάξτε όλες τις αναθέσεις του τελευταίου εξαμήνου. Τα ίδια και τα ίδια από την συγκεκριμένη κυρία. Μας είπε ότι έχει πλάνο αυτή και εμείς δεν ξέρουμε. Κοιτάξτε και τις αναθέσεις σε κτηνιάτρους για τα αδέσποτα ας πούμε. Ο υπεύθυνος για την Ιτέα μας έρχεται από την ΑΜΦΊΚΛΕΙΑ!!! Οι ντόπιοι το έμαθαν από το διαύγεια ''κατόπιν εορτής ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ανατρεξετε σε παλαιότερα χρόνια και ψάξετε τα τιμολόγια του δήμου θα δείτε ότι υπάρχει ειδικός σε θέματα αντλιοστασίων και πισινών στην ΙΤΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να περιμένεις από κάποια από το βεβφισορεμα και την παράλια της Στρομης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή