Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                 ΑΜΦΙΣΣΑ, 8.1.2024

Α.Δ.Τ.: 6/2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εορταστικό κλίμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Δήμου Δελφών

Π. Ταγκαλής: «Με σχέδιο και γνώση θα ανταποκριθούμε και στις νέες προκλήσεις»


Παρουσία πλήθους κόσμου, επισήμων, αρχών του τόπου και πολιτών, πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Δήμου Δελφών.

Στην εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φωκίδος κ.κ. Θεόκτιστου, έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρυσούλα Πονήρη-Σεγδίτσα, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δελφών, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και μέλη Δημοτικών Κοινοτήτων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Φωκίδας κ. Κωνσταντίνος Τοπάλης, ο Διοικητικής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Φωκίδας Πύραρχος Παναγιώτης Μπαλτάς, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας κ. Νικόλαος Τριανταφύλλου, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Φωκίδας κ. Σπυρίδων Μερινόπουλος, Πρόεδροι και μέλη συλλόγων και σωματείων του Δήμου Δελφών, κ.α.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκε για την προσφορά και το επιστημονικό του έργο ο Δρ.Δημήτριος-Παρασκευάς Μώρης, με καταγωγή από την Άμφισσα, ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμο Δελφών, τονίζοντας πως η εν λόγω βράβευση, μεταξύ όλων των υπολοίπων που έχει λάβει, έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς προέρχεται από τον τόπου καταγωγής του.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι, το δικό τους μουσικό τόνο στη βραδιά έδωσαν η Μικτή Δημοτική Χορωδία Άμφισσας και η Δημοτική Φιλαρμονική Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου