Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

 Το Παράρτημα του υπό ίδρυση (από 4ετίας) Μουσείου Ιτέας

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                       ΑΜΦΙΣΣΑ, 29.8.2022

Α.Δ.Τ.:63/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σπουδαία είδηση για την Ιτέα η ίδρυση του βρεφικού σταθμού

Παναγιώτης Ταγκαλής: «Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τα παιδιά και διευκόλυνση του οικογενειακού προγραμματισμού»

Ένα αίτημα πολλών ετών γίνεται πραγματικότητα με την ίδρυση βρεφικού σταθμού στην Ιτέα, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα ίδια τα παιδιά, αλλά και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ακόμα καλύτερη λειτουργία των οικογενειών τους.

Ο Δήμος Δελφών, για μία ακόμα φορά, αποδεικνύει στην πράξη ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και των οικογενειών τους, δημιουργώντας υποδομές με κατάλληλες συνθήκες φροντίδας για τα παιδιά, οι οποίες συνεπάγονται και την ομαλή ανάπτυξή τους στο πλαίσιο της προσχολικής εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα διευκολύνει τον οικογενειακό προγραμματισμό, δίνοντας τη δυνατότητα στους γονείς να εργαστούν απρόσκοπτα, επιλέγοντας για τα παιδιά τους μία δομή φροντίδας υψηλής ποιότητας που θα συμβάλει στην καλύτερη δυνατή διαπαιδαγώγησή τους.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Χρυσούλα Σεγδίτσα-Πονήρη σε δήλωσή της με αφορμή την ίδρυση του βρεφικού σταθμού στην Ιτέα σημείωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ένα αίτημα πολλών ετών των κατοίκων της περιοχής, μετά από τις εντατικές προσπάθειες όλων των αρμόδιων Υπηρεσιών του Δήμου, παίρνει σάρκα και οστά. Το ένα τμήμα του βρεφικού σταθμού της Ιτέας ξεκινά την λειτουργία του, ενώ στη συνέχεια, με την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών, θα λειτουργήσει και δεύτερο τμήμα, έτσι ώστε να μπορέσουν να φιλοξενηθούν όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά.»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου