Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ...ΤΟ ΜΙΣΟ Α.Τ. ΙΤΕΑΣ!...


Σωθήκαμε!...

   Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μετά  από την σύσκεψη στην Λαμία όπου ο Γ.Γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετέφερε σε όλους τους βαθμοφόρους της ΕΛ.ΑΣ. στην Στερεά, τις απόψεις του Υπουργού για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό (διάβαζε συρρίκνωση) της Αστυνομίας στην Στερεά Ελλάδα, το Α.Τ. Ιτέας τελικά ''σώζεται'' (δηλαδή, δεν κλείνει) κατά το ήμισυ.  Καταργούνται τα εντός αυτού λειτουργούντα τμήματα,
αυτό της Τροχαίας και ο σταθμός Τουριστικής Αστυνομίας, ενώ παραμένουν ενεργά σε ολόκληρον τον Νομό Φωκίδος μαζί με της Ιτέας, τα Α.Τ. Αμφίσσης, Λιδωρικίου και Ευπαλίου.  Αναστέλλουν την λειτουργία τους συγχωνευόμενα με τα Α.Τ. Αμφίσσης και Ιτέας, αυτά του Γαλαξειδίου, της Γραβιάς και των Δελφών.
Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, ο μόνος ο οποίος γραπτώς μετέφερε τις ενστάσεις του προς το Υπουργείο και τους λοιπούς ''αρμοδίους'' για το ατόπημα ενός ενδεχομένου κλεισίματος του Α.Τ. Ιτέας, ήταν ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ιτέας.  Και ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, κανείς άλλος Αντιδήμαρχος οποιασδήποτε άλλης Δ.Ε. του Δήμου Δελφών, δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα του κλεισίματος των Α.Τ. στις περιοχές τους.  Είναι η ανακοίνωση την οποίαν αναδημοσιεύσαμε την προηγουμένη εβδομάδα.
Ησυχάσαμε.  Τουλάχιστον κατά το ήμισυ.
Το ότι θα λειτουργήσει στην Ιτέα Ιδιωτική Τροχαία (κάτι ωσάν οδικό ιδιωτικό Security), στην οποίαν θα προσφεύγουν οι κάτοικοι της περιοχής, για τροχαία ατυχήματα, για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, είναι τουλάχιστον πρόωρες φημολογίες.  
Τουλάχιστον για εφέτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου