Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΙΒΗΣ ΜΑΡΚΑΤΟΥ

 Δελτίο Τύπου

Κυρίες και κύριοι και αγαπημένα μου παιδιά, ανοίξτε μάτια και αυτιά! Κυκλοφορεί το νέο παιδικό βιβλίο του Κωνσταντίνου Τζίμα από τις Εκδόσεις Ελκυστής με τίτλο «Oι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί» σε εικονογράφηση Βιβής Μαρκάτου και επιμέλεια Μαρίας Μπλάνα. Ένα βιβλίο για ηλικίες από 4 μέχρι 124 χρονών!

Σημείωμα του συγγραφέα:

Θα βραχούμε από τα γέλια, θα απλώσουμε τα χέρια, θα φωνάξουμε δυνατά, θα μιλήσουμε για τη μοναξιά, για το περιβάλλον, την διαφορετικότητα, τη φιλία, την ανακύκλωση, το μπούλινγκ, την συμπερίληψη, την ενσυναίσθηση και άλλα πολλά! Θα γνωρίσουμε πλάσματα και κόσμους φανταστικούς! Γουρούνια με φτερά, μυρμήγκια με προβοσκίδα, την χώρα Αψιού και τον λαχανόκηπο του παππού Λάκη. Από τον κύριο Ένα έως την κυρία Δέκα και πίσω μέχρι την κυρία Μηδέν. Σαν διαβάσεις αυτό το βιβλίο αμ δε...θα είναι όπως πριν. Θα νιώσεις μέσα σου ένα ντριν!

Περίληψη:

Πώς το Μηδέν έγινε Δέκα;

Τι δουλειά έχει το Δύο με μια... μπαγκέτα;

Πώς βρέθηκε το Τρία σ’ ένα κοράλλι;

Γιατί το Εννιά ψάχνει ένα μπουκάλι;

Έχει το Έξι μαγικό στυλό;

Μια τούρτα για το Πέντε, παρακαλώ!

Πώς έσωσε το Τέσσερα τον ήλιο;

Πού βρήκε το Ένα έναν νέο φίλο;

Τι σχέση έχει το Οκτώ με ένα χέρι;

Το Εφτά γιατί πάτησε πόδι, ποιος να ξέρει;

Μπορείς να φανταστείς ποιος είναι ποιος;

Κυρίες και Κύριοι, δεν είναι απλώς ένας αριθμός!

Οι Κυρίες και Κύριοι Αριθμοί μαθαίνουν τη ζωή μέσα από μια

σειρά απίστευτων -και όμως αληθινών- περιπετειών!

Μέτρα αντίστροφα και ...το ταξίδι ξεκινά!


Bιογραφικό συγγραφέα:

Ο Κωνσταντίνος Τζίμας γεννήθηκε στη Λαμία. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής (ΤΕΙ Πατρών), με ευρύτερες σπουδές στην Κλασική Μουσική (Δημοτικό Ωδείο Λαμίας), στο Θέατρο Σκιών (εργαστήρι Μιχάλη Χατζάκη) και μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Δημιουργική Γραφή (ΕΑΠ). Το 2017 εκδόθηκε η ποιητική συλλογή του με τίτλο «Ρίζα» (εκδ. Captainbook) και το 2021 κυκλοφόρησε σε μορφή κινουμένου σχεδίου το λαϊκό παραμύθι με τίτλο «Ηλίτσα». Έχει συνεργαστεί με λογοτεχνικά περιοδικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει συμμετάσχει σε ποιητικούς διαγωνισμούς και διεθνείς διοργανώσεις παραμυθιού, ενώ ποιήματά του έχουν μεταφραστεί και δημοσιευτεί στα Ισπανικά και στα Αγγλικά. Ζει μεταξύ Ελλάδας–Αγγλίας–Ισπανίας, έχει ιδρύσει τη σχολή δημιουργικής εκπαίδευσης K A L I M E R A και είναι συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας και ποίησης.

Ηλεκτρονική Διεύθυνση:

constantinos.tzimas@gmail.com

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

https://www.facebook.com/konstantinotzimas/

https://www.instagram.com/konstantinotzimas/

https://vimeo.com/konstantinostzimas

https://www.instagram.com/kalimera_escuela/

https://youtube.com/@Konstantinos_Tzimas



Από τώρα μπορείτε να το παραγγείλετε από τον συγγραφέα με μήνυμα στο constantinos.tzimas@gmail.com, ή από το eshop του εκδοτικού, καθώς και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία! Στην Κύπρο θα το βρείτε στο Despoina Sourkouni 99326813.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου