Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΙΗΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ

 
38οι ΔΕΛΦΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΛΦΩΝ

Στον Ομφαλό της Γης κι εφέτος στον Ιερό τόπο των Δελφών με την καρδιά γεμάτη από το Φως των αιώνων ανάμεσα στις πέτρες της αρχαίας ομορφιάς απ΄ όπου μιλούν παντοτινά ψυχές θεϊκές που σμίλεψαν το τέλειο και καλούν στο ΑΡΙΣΤΟΝ! Εκεί που οι αισθήσεις αγιάζονται και υψώνεται η αγάπη στην κλίμακα του ωραίου! 

Με μεγάλη επιτυχία έληξε εφέτος το διήμερο των Δελφικών Ποιητικών Αγώνων που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών για 38η φορά!

Η Πρόεδρος της ΠΕΛ Αγγελική Κωβαίου έλαμψε με τη δυναμική παρουσία και την προσφορά ψυχής όπως πάντα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εργάστηκαν με προσήλωση για την επιτυχή διεκπεραίωση των εκδηλώσεων του διημέρου. 

Στην Κριτική επιτροπή των Αγώνων: 

Πρόεδρος: Ο Σίμος Ανδρονίδης, Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Κριτικός Λογοτεχνίας. 

Μέλη: Μαρία Σκουρολιάκου, Ποιήτρια, Φίλιππος Περιστέρης, μεταπτυχ.στο Μεσόβειο Πολυτεχνείο, Καθηγητής Μουσικής, συνθέτης, Μαρία Ράπτη, Φιλόλογος και Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών.

Τις εκδηλώσεις πλαισίωσε η Ορχήστρα Δωματίου ''Μελίγυρις'' που απαρτιζόταν από έξι άτομα! 

Ήταν ένα υπέροχο διήμερο γεμάτο μουσική και ποίηση ανάσα στο θολερό τοπίο των καιρών. Ευχή να το αντιπαλέψουμε ανάβοντας τις ψυχές μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου