Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ


 

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

ΑΜΦΙΣΣΑ, 4.9.2023    

  Α.Δ.Τ.: 150/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησε η διανομή σχολικών ειδών σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δελφών

Χρ. Σεγδίτσα-Πονήρη: «Εφόδια σε όλα τα παιδιά για μία καλή σχολική χρονιά» 


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δελφών, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ολοκλήρωσε τη διαδικασία συγκέντρωσης σχολικών ειδών και από σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 ξεκινά τη διάθεσή τους σε παιδιά δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 

Η δράση συλλογής σχολικών ειδών διήρκησε δύο εβδομάδες και στέφθηκε με επιτυχία, καθώς στο κάλεσμα του Δήμου Δελφών ανταποκρίθηκαν εταιρείες-επιχειρήσεις του κλάδου, επαγγελματίες και πολίτες της περιοχής.  

Τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, μαρκαδόροι, μπλοκ ζωγραφικής, φάκελοι κ.α. είναι πλέον στη διάθεση των δικαιούχων, οι οποίοι μπορούν να προσέρχονται στα Γραφεία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δελφών, από Δευτέρα έως Παρασκευή, και τις ώρες 9:00 έως 14:00. 

«Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί πάντα για τα παιδιά μία νέα αρχή. Ο Δήμος Δελφών, επιτελώντας το ρόλο του ως ένας Δήμος Πρόνοιας, δηλώνει παρών επιθυμώντας να δοθούν σε όλα τα παιδιά τα απαραίτητα εφόδια γι’ αυτή την αρχή», είχε δηλώσει κατά την έναρξη της δράσης η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Χρυσούλα Σεγδίτσα-Πονήρη, η οποία σήμερα εκφράζει την ικανοποίησή της για την επιτυχή έκβαση του πρώτου σταδίου, καλώντας τους δικαιούχους γονείς να προσέλθουν για να παραλάβουν τα σχολικά είδη για τα παιδιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου