Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΑΜΦΙΣΣΑ, 21.8.2023    

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

     Α.Δ.Τ.: 141/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών από το Δήμο Δελφών

Χρ. Σεγδίτσα-Πονήρη: «Το χαμόγελο των παιδιών ο βασικός μας στόχος»

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δελφών,

ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιεί δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών τα οποία θα διατεθούν σε παιδιά οικογενειών που χρήζουν της στήριξης όλων μας. 

Πιο συγκεκριμένα και έως την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 θα γίνεται συγκέντρωση σχολικών ειδών στα Γραφεία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δελφών (επικοινωνία κ. Ιωάννα Καρατζόγλη τηλ. 2265072545) από τις 9:00 έως τις 14:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή). 

Όσοι επαγγελματίες ή πολίτες της περιοχής επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα για τους μαθητές είδη (σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους κ.α.), τα οποία ακολούθως θα διατεθούν σε οικογένειας δικαιούχων της Υπηρεσίας Πρόνοιας. 

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Δελφών έχει ήδη απευθυνθεί σε εταιρείες-επιχειρήσεις του κλάδου, ζητώντας τη έμπρακτη στήριξή τους στην εν λόγω δράση. 

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Χρυσούλα Σεγδίτσα-Πονήρη, σε δήλωσή της με αφορμή τη δράση σημειώνει: «Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί πάντα για τα παιδιά μία νέα αρχή. Ο Δήμος Δελφών, επιτελώντας το ρόλο του ως ένας Δήμος Πρόνοιας, δηλώνει παρών επιθυμώντας να δοθούν σε όλα τα παιδιά τα απαραίτητα εφόδια γι’ αυτή την αρχή. Είναι βέβαιο πως για μία ακόμα φορά, επαγγελματίες και πολίτες της περιοχής θα είναι κοντά μας και σε αυτή τη δράση, στέλνοντας με τη συμμετοχή τους το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης. Το χαμόγελο των παιδιών ο βασικός μας στόχος». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου