Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

"KIDS FESTIVAL" ΣΤΟ "ΜΑΪΑΜΙ" ΙΤΕΑΣ



Kids festival, στιγμές παιχνιδιού και χαράς στην Ιτέα στις 15 Ιουνίου από το Δήμο Δελφών

Χρ. Πονήρη-Σεγδίτσα: «Πιστοί στο ρόλο μας, με στόχο το χαμόγελο των παιδιών»

Όμορφες στιγμές παιχνιδιού, χαράς και ξενοιασιάς για τα παιδιά, καθώς ο Δήμος Δελφών, τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Δήμου διοργανώνουν kids festival, μία ιδιαίτερη ψυχαγωγική εκδήλωση στην Ιτέα, στην Πλατεία Μαϊάμι, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, στις 19:30.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει φουσκωτό παιδότοπο, face painting, τραμπολίνο, τοξοβολία, πίστα bowling και γκολφ, στίβο μάχης-survivor και πολλές ακόμα εκπλήξεις, δράσεις που στο σύνολό τους θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών για αρκετές ώρες.

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Χρυσούλα Πονήρη-Σεγδίτσα, προσκαλούν γονείς και παιδιά να δώσουν το παρών, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο και την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς. «Ο Δήμος Δελφών, πιστός στο ρόλο του και με στόχο να βλέπει χαμογελαστά πρόσωπα, διοργανώνει μία ακόμα όμορφη εκδήλωση για τα παιδιά, δημιουργώντας ασφαλείς συνθήκες για παιχνίδι, αλλά κυρίως τις προϋποθέσεις ώστε να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους μέσα από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες», δηλώνει η Αντιδήμαρχος, κ. Χρυσούλα Πονήρη-Σεγδίτσα.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου