Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

 Δρομολόγηση λεωφορείου για τον εορτασμό της Αγίας Τριάδας στο βουνό της Αγίας Ευθυμίας

Την Κυριακή 12 και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου εορτάζει το εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων, στο βουνό πάνω από την Αγία Ευθυμία και σε απόσταση 8 χιλ. από το χωριό (τα πρώτα περίπου 4 χιλ. είναι ασφαλτοστρωμένα και τα υπόλοιπα είναι χωματόδρομος με σχετικά καλή βατότητα).

Το πρόγραμμα του εορτασμού έχει ως εξής:

Κυριακή 12 Ιουνίου, 18.30-20.00: Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας

Δευτέρα 13 Ιουνίου, 07.30-10.00: Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας

Τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα του εορτασμού της Αγίας Τριάδας –και ανάλογα με τη συμμετοχή του κόσμου- ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών έχει προγραμματίσει τη δρομολόγηση λεωφορείου το οποίο θα μεταφέρει ΔΩΡΕΑΝ τους προσκυνητές που δεν έχουν άλλο τρόπο μετάβασης στο βουνό. Το λεωφορείο την παραμονή θα αναχωρήσει στις 6.15 το απόγευμα και ανήμερα στις 7.30 το πρωί. Η αναχώρηση και τις δυο ημέρες θα γίνει από την πλατεία της Αγίας Ευθυμίας.

Για την καλύτερη οργάνωση της μετακίνησης των προσκυνητών παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή είτε στον ιερέα του χωριού π. Χρήστο Λυκουρέση (τηλ.6989868286) και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου (Σάρρα Κων. Κυριάκη και Μαρία Δημ. Λαλλά) είτε στο τηλέφωνο 2103250354 του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών και στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η φωτογραφία είναι από τον περσινό εορτασμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου