Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ. ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΝ - Δελτίον Τύπου

Ν.Ε ΦΩΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άμφισσα6/6/2019

Είμαστε το ανάχωμα στην κυριαρχία της δεξιάς,τον άκρατο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και των πολιτικών γυρολόγων συμμάχων του

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, ευχαριστεί τους Πολίτες της Φωκίδας που με την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές, έδωσαν ηχηρή απάντηση στο δίπολοΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ.
Εμείς μπορούμε να ανατρέψουμε αυτό το δίπολο, το οποίο επιχειρεί να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία.
Ο κ. Τσίπρας με την πολιτική του έγινε ο μέγας χορηγός της Νέας Δημοκρατίας του κ. Μητσοτάκη, βάφοντας μπλε τον χάρτη της χώρας, στέλνοντάς τη στα όρια της αυτοδυναμίας.
Το ΚΙΝΑΛ είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα πραγματικά προοδευτικό πόλο, με αρχές, ιδέες και αξίες. Η προεκλογική περίοδος μέχρι τις Εθνικές Εκλογές είναι ευκαιρία να αναδείξουμε πραγματικά προοδευτικές προτάσεις για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας.
Ο κ. Τσίπρας αποδοκιμάστηκε και φεύγει. Αφήνει όμως βαριά κληρονομιά με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε, τους εξαντλητικούς φόρους, τον διχασμό σε όλα τα επίπεδα, την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης, την ανερμάτιστη εξωτερική πολιτική, τον ραγιαδισμό στις επιταγές των ισχυρών - παρά τις μεγαλοστομίες του - τον κυνισμό και την αλαζονεία.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την προοδευτική παράταξη, γι’ αυτό πρέπει να ηττηθεί, οριστικά. Να τελειώνουμε με την καπηλεία και τις απομιμήσεις της Δημοκρατικής Παράταξης, για να απελευθερωθούν οι προοδευτικοί πολίτες που αναζητούν αλήθειες, όραμα, πρόγραμμα και ελπίδα και να επιστρέψουν στις ρίζες τους.
Δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε με γυρολόγους της πολιτικής, κάθε λογής «γεφυροποιούς», πρόθυμους τάχα «δημοκράτες συμμάχους», πολιτικάντηδες που αναζητούν κάποια θεσούλα, χαμερπείς που γλείφουν εκεί που έφτυναν μέχρι χθες.
Το Κίνημα Αλλαγής έρχεται ενισχυμένο, με νέα δυναμική στο κέντρο της πολιτικής σκηνής. Σταθερό στην επιλογή της αυτόνομης πορείας του. Έχουμε ευθύνη και ιστορικό χρέος να σταθούμε ανάχωμα στην κυριαρχία της δεξιάς και τον άκρατο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και των πολιτικών γυρολόγων συμμάχων του.
Έχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε την αναπτυξιακή πορεία του τόπου, τα δημόσια αγαθά, το κοινωνικό κράτος, την στήριξη του συνταξιούχου, τις ίσες ευκαιρίες για τους νέους και τα δικαιώματα των εργαζομένων.





1 σχόλιο: