Τρίτη 9 Απριλίου 2024

ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΟΦΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                       ΑΜΦΙΣΣΑ, 9.4.2024

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Δ.Τ.: 80/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες φωτισμού στο λόφο Αγίων Αναργύρων στην Ιτέα

Ν. Γιογάκης: «Ένα έργο που αλλάζει την εικόνα της περιοχής»

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του νέου δικτύου φωτισμού στο Λόφο Αγίων Αναργύρων στην Ιτέα, ένα έργο που συμβάλει στην ανάδειξη της περιοχής ως τόπος επίσκεψης και αναψυχής.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Κατασκευή δικτύου φωτισμού Λόφου Αγίων Αναργύρων», προϋπολογισμού 60.800,00 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» (Π.Α.Α. 2014 - 2020) με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από Εθνική Δαπάνη.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού περιμετρικά της οδού στον λόφο Αγίων Αναργύρων στην Ιτέα περιελάμβανε την τοποθέτηση 36 ιστών φωτισμού με βραχίονα και φωτιστικό οδοφωτισμού τεχνολογίας Led, ενώ επιπλέον κατασκευάστηκε το δίκτυο σύνδεσης των φωτιστικών με τον πίνακα διανομής συνολικού μήκους 900,00μ περίπου.

Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ιτέας, κ. Νικόλαος Γιογάκης, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών δήλωσε: «Ένα έργο απαίτηση πολλών ετών της τοπικής κοινωνίας έγινε πραγματικότητα, αλλάζοντας άρδην την εικόνα της περιοχής παρέμβασης. Ήδη τα σχόλια των συμπολιτών μας που την επισκέφθηκαν είναι ενδεικτικά της αλλαγής που έχει συντελεστεί, καθιστώντας το Λόφο των Αγίων Αναργύρων έναν πολύ πιο λειτουργικό τόπο επίσκεψης και αναψυχής, με πολύ καλύτερες πλέον συνθήκες και για την πραγματοποίηση κοινωνικών εκδηλώσεων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου