Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΤΟ "ΜΑΪΑΜΙ", ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (επιστολή του προέδρου του Λ.Τ.)


Παρέμβαση

   Στην συνέχεια του άρθρου μας της 25-4-2017 με τίτλο “ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙ- ΤΑΙ ΤΟ ΜΑΪΑΜΙ”,  ελάβαμε επιστολή από την νυν (νέον) πρόεδρο της Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδος, σύμφωνα με την οποία η δημοσίευση στο “diaygeia” των όρων και των προϋποθέσεων οι οποίοι θα συμπεριλαμβάνονται στην προκήρυξη της δημοπρατήσεως του ακινήτου,
απαιτείται κατά το πρώτο στάδιο της διαδικασίας. Και στην συνέχεια, μετά από την έγκριση των όρων από την προϊσταμένη αρχή του Λιμενικού Ταμείου (την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος), καθορίζεται η ημερομηνία δημοπρατήσεως του ακινήτου.

   Θεωρούμε τον νυν πρόεδρο της Λιμενικής Επιτροπής, ως έναν αξιοσέβαστο άνθρωπο και ως ένα δημόσιο πρόσωπο με ικανότητες και έντιμες προθέσεις.   Και για αυτό δεν αμφισβητούμε τα γραφόμενα στην επιστολή του και την δημοσιεύουμε αυτολεξί.

Ευελπιστούμε δε, αυτή η ευαισθησία του όσον αφορά τις πράξεις και τα γενόμενα εντός του λιμένα της Ιτέας, να καταστήσουν το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδος, από ένα ξένο σώμα όπως ήταν έως τώρα για την πόλη μας, σε έναν ιδανικό μοχλό για την ανάπτυξή της.

************************************

Αγαπητέ «ΕΠΙΚΟΥΡΕ ΙΤΕΑΣ»

Η διαδικασία που προβλέπεται για την επανα-δημοπράτηση του «ΜΑΪΑΜΙ» απαιτεί σε πρώτη φάση απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής για την έγκριση διενέργειας του δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παραχώρηση χρήσης έναντι ανταλλάγματος του ακινήτου, καθώς και των όρων της διακήρυξης αυτού.
Η απόφαση εν συνεχεία αποστέλλεται για έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας .
Μετά τη έγκρισή της από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας δημοσιεύεται στη “diaygeia” η «ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ», στην οποία πλέον θα καθορίζεται η ακριβής ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του διαγωνισμού με τους ήδη εγκεκριμένους όρους.
Ο καθένας λοιπόν μπορεί να ενημερωθεί για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας μέσω της “diaygeia” όπου θα αναρτηθεί η διακήρυξη, τοπικών blogs, τοπικών ηλεκτρονικών ΜΜΕ, καθώς και την επίσημη δημοσίευση της περίληψης διακήρυξης σε δύο τοπικές εφημερίδες.
Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου
Ν. Φωκίδας

Παναγιωτόπουλος Ανδρέας



2 σχόλια:

  1. Ερώτηση : Αφού πρέπει πρώτα να εγκριθεί το κείμενο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, γιατί δεν το έστειλαν με αλληλογραφία κι άμα εγκριθεί να το δημοσιεύσουν όπως θα έχει εγκριθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ ΣΕ 2 ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ Λ.Τ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ BLOG Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ. ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ - ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή