Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΟΙ (νικητές) ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ, "ΤΡΑΒΗΞΑΝ" ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ :  Δεύτερη μεγάλη νίκη στο Μετς για τον Γυμναστικό Σύλλογο Ιτέας. Ενδιαφέρον του τμήματος σκάουτιγκ του Ολυμπιακού στο Μετς για παίχτες του Γ.Σ. Ιτέας!

πηγή : gsiteas - eviabasket
Δεύτερη μεγάλη νίκη με σκορ 55-54, στο γήπεδο του Μετς στο Παγκράτι, πέτυχε σήμερα η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Παίδωνμάδα Καλαθοσφαίρισης Παίδων του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας 
με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Ιαλυσό Ρόδου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων. Προηγήθηκε η νίκη της ομάδας μας με αντίπαλο την Σαντορίνη στην 1η αγωνιστική του ομίλου (διάβασε εδώ σχετικά με τον αγώνα με την Σαντορίνη), ενώ στην 2η αγωνιστική ηττηθήκαμε μετά από πολύ καλή εμφάνιση από την πρώτη & δυνατότερη ομάδα του ομίλου που είναι ο Κυδεώνας Χανίων (διάβασε εδώ σχετικά με τον συγκεκριμένο αγώνα). Μέχρι στιγμής, με απολογισμό, δύο νίκες και μία ήττα η ομάδα των παίδων μας έχει αναρριχηθεί στην 2η θέση του Γ' ομίλου, όπου και συμμετέχει.
Σχετικά με τον αγώνα:
Ο Ιαλυσός Ρόδου προηγήθηκε στο 1ο δεκάλεπτο με 17-8 αλλά γρήγορα η ομάδα μας με πιεστική άμυνα και λύσεις στην επίθεση, μείωσε την διαφορά φέρνοντας το παιχνίδι στα μέτρα μας  με 29-25 στο ημίχρονο.
Η ομάδα της Ρόδου διατήρησε το προβάδισμα και στο 3ο δεκάλεπτο, αλλά  στην συνέχεια ξεκίνησε η αντεπίθεση της ομάδας μας που με πιεστική άμυνα και πρωταγωνιστές τους Παγώνη, Σανούδο, Δημητρίου και Παπαδρόσο πέρασε  μπροστά με 7 πόντους, βρίσκοντας λύσεις και απέναντι στη σύνθετη άμυνα ζώνης που ήταν προσαρμοσμένη πάνω στον Παγώνη!
Ο  Ιαλυσός κατάφερε να μειώσει στον πόντο με 52-53, αλλά στην συνέχεια ο  Παγώνης με 2/2 βολές στα 11′ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη έγραψε το 52-55, με τους Ροδίτες να αστοχούν σε δύο τρίποντα για την ισοφάριση και να μειώνουν στο τελικό 54-55 στο τελείωμα του αγώνα. Ο Παγώνης με 19 πόντους και ένα τρίποντο ήταν ο πρώτος σκόρερ στον αγώνα.
Σύμφωνα, μάλιστα, με έγκυρες πληροφορίες από το eviabasket.gr οι Παγώνης και Σανούδος Μάνος κίνησαν το ενδιαφέρον του τμήματος σκάουτιγκ του Ολυμπιακού που βρέθηκαν σήμερα στο Μετς για να τους παρακολουθήσουν από κοντά στον αγώνα με τον Ιαλυσό Ρόδου! Αξίζει να σημειωθεί, πως και οι δύο είναι μέλη των Εθνικών ομάδων και αναμφίβολα το μέλλον τους ανήκει! Αυτός είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας! Και εδώ φαίνεται η σπουδαία δουλειά που γίνεται από το προπονητικό team της ομάδας, αλλά και από το Δ.Σ., τον πρόεδρο Νίκο Κουτρόγιαννο καθώς και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου που "τρέχουν" για όλα όσα αφορούν την ομάδα, τους γονείς που υποστηρίζουν την ομάδα και τους παίχτες και τέλος ο σπουδαίος κόσμος μας που υποστηρίζει την ομάδα μας!
Δείτε παρακάτω το ροζ φύλλο του αγώνα:
Διαιτητές: Αθανασόπουλος-Αυγερινός.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-8, 29-25, 42-34, 54-55.
ΙΑΛΥΣΟΣ (Αβεκλούριος): Παντελίδης Κ. 6, Μπόζης 17, Κατσιδώνης, Παντελίδης Π., Τριανταφύλλου 2, Κοντάκος 15 (1), Νουμερόπουλος 14.
Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης): Περδίκης, Παγώνης 19 (1), Παπανικολάου, Αγουρίδης, Σανούδος Α. 3 (1), Γερεντές, Φώτης, Σανούδος Μ. 11, Ιατρίδης, Δημητρίου 11 (1), Παπαδρόσος 11 (1), Αναγνωστάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου