Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ


Ιτέα 2 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΗΜΗΣ ΙΤΑΛΙΔΑΣ ΠΙΑΝΙΣΤΡΙΑΣ
LAURA LICINIO
ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

Μια πολύ σημαντική και σπάνια συναυλία υψηλών προδιαγραφών διοργανώνει την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 στις 8:15 το βράδυ στην αίθουσα συναυλιών του Κυριακοπούλειου- Ηλιοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Ιτέας, ο Πανελλήνιος ΕλληνοΪταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Ιτέας του Δήμου Δελφών.
Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί η πολυβραβευμένη, διακεκριμένη, Ιταλίδα πιανίστρια LAURA LICINIO σε μια ανεπανάληπτη συναυλία υψηλού επιπέδου που θα περιλαμβάνει έργα των Μότσαρτ και Σοπέν.
Η LAURA LICINIO ανήκει στη νέα γενιά των σημαντικών Ιταλών ερμηνευτών του πιάνου, με πολύ σπουδαία καριέρα και πάνω από 20 πρώτα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο κορυφαίος κ. Αλέξης Κωστάλας.
Ένα σπάνιο ρεσιτάλ πιάνου με μια μεγάλη Ιταλίδα ερμηνεύτρια θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι φιλόμουσοι του Δήμου Δελφών του Νομού Φωκίδος και της ευρύτερης περιοχής την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 στις 8:15 το βράδυ στην αίθουσα Συναυλιών του Κυριακοπούλειου- Ηλιοπούλειο Πολιτιστικού Κέντρου Ιτέας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.



Εκ του Δήμου Δελφών , Δ.Ε. Ιτέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου