Τρίτη 21 Μαΐου 2024

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ "ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ" - φωτογραφίες

 Κατά τα ειωθότα

    Πανέμορφος, γαλήνιος, φωτεινός και με άπνοια, ήταν σήμερα ετούτος ο χιλιοαγαπημένος θαλάσσιος κόλπος, στην είσοδο του λιμένα της Ιτέας. 

Των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης σήμερα, σύμφωνα με το καλεντάρι της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Κι όπως από ετών συνηθίζεται, άπαξ του  έτους τέτοιαν ημέρα, εορτάζει και λειτουργεί το μικρό ομώνυμο εκκλησάκι, στο νησάκι.

  "Λάντζα" μετέφερε ασταμάτητα από τον μώλο, πιστούς και επισκέπτες, με την λειτουργία να γίνεται από τον παπα-Ηλία, τον ιερωμένο της ενορίας του Αγίου Χαραλάμπους.  Μάλιστα, η αρτοκλασία έγινε από τον ίδιο, στον δυτικό εξωτερικό χώρο του ναΐσκου. Υπέροχα!

  Δημοσιεύουμε μερικές φωτογραφίες από την σημερινή συνάντηση στο "καθισμένο" επάνω στα θαλασσινά γαλαζόνερα γλαρονήσι, ευχόμενοι Χρόνια Πολλά! 


2 σχόλια:

  1. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΙΤΕΑΣ ΟΠΟΥ: 1)THN ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ 2)ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΩΣ ΚΟΜΙΣΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία οργάνωση από τον καπετάνιο της λέμβου. Δεν είναι μόνο το πως θα τα αρπάξουμε αλλά και το πως θα εξυπηρετήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή