Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ "ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΚΙΝ.ΑΛ."

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      7 Μαΐου 2023

Πολιτικές Περιοδείες Υποψηφίων Βουλευτών στη Φωκίδα 

Με θέρμη και θετική ανταπόκριση υποδέχονται οι πολίτες της Φωκίδας τους υποψήφιους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, που μαζί με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής επισκέπτονται τις Κοινότητες του Νομού μας.

Στη διάρκεια των επισκέψεων παρουσιάζονται οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, για όλα τα σημαντικά θεσμικά, κοινωνικά και αναπτυξιακά θέματα που πρέπει να προωθηθούν για την Ελλάδα της Ευρώπης και της σοσιαλδημοκρατίας, με τους πολίτες υπερήφανους και ευημερούντες.

Παράλληλα στις επισκέψεις παρουσιάζονται και όλα τα μεγάλα προβλήματα της Φωκίδας και των πολιτών της, που παραμένουν δυστυχώς άλυτα για πολλά χρόνια από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, που παρά τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια, ανερυθρίαστα ξαναθυμούνται και τα επαναφέρουν προεκλογικά, λέγοντας ότι τώρα …. θα δώσουν λύσεις!

Οι πολίτες της Φωκίδας γνωρίζουν πλέον, ποιες κυβερνήσεις στάθηκαν δίπλα τους με σειρά αναπτυξιακών και άλλων έργων και ποιοι τους κοροϊδεύουν.

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επισκέφτηκαν σειρά Κοινοτήτων του Δήμου Δελφών όπως Δεσφίνα, Γαλαξίδι, Γραβιά, Καστέλια, Μαριολάτα, Λιλαία, Πολύδροσο, Επτάλοφο, Ιτέα, κ.ά.  

Τις επόμενες ημέρες, όπως έχει ανακοινωθεί, θα επισκεφθούν Κοινότητες του Δήμου Δωρίδος.

Υπενθυμίζουμε ότι, την προηγούμενη εβδομάδα εγκαινιάστηκαν τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής στην Άμφισσα και πραγματοποιήθηκε πολιτική ομιλία με διάλογο στην αίθουσα του Δημαρχείου, από τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Σπυρόπουλο, με αθρόα συμμετοχή πολιτών, που ξεπερνούσε κάθε παρόμοια συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ 

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σταθερό σε όσα πρεσβεύει και στοχεύει για την οικολογία, το περιβάλλον και τις καθαρές πόλεις, δεν θα τυπώσει πολιτικές αφίσες, μικρές ή μεγάλες και συνακόλουθα δεν θα κάνει αφισοκολλήσεις σε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους.  


Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου